«Είναι μια μάχη της υγείας. Εκλιπαρώ τον κόσμο να προσέξει, είναι ύπουλη αυτή η ασθένεια», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι χρειάστηκαν 11 τεστ για να φανεί ότι τελικά είναι θετικός στον ιό.
Με διπλή πνευμονία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, χτυπημένος από τον κοροναϊό. «Εκλιπαρώ όλους, μην υποτιμάτε την ασθένεια»
Τα όσα εξιστόρησε στο MEGA είναι συγκλονιστικά, αφού περιγράφουν το πόσο τρομακτική είναι αυτή η ασθένεια.
«Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην υποτιμήσουν αυτόν τον ιό», λέει με τρεμάμενη φωνή ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.
«Σας εκλιπαρώ, είναι μια ασθένεια πάρα πολύ δύσκολη», λέει ο κ. Μαρκόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται 11 μέρες τώρα.
«Βγάζω το καπέλο στους νοσηλευτές μας, στους γιατρούς μας σε όλο το προσωπικό», τόνισε ο βουλευτής, μιλώντας για την τεράστια μάχη που δίνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
«Είναι μια μάχη της υγείας. Εκλιπαρώ τον κόσμο να προσέξει, είναι ύπουλη αυτή η ασθένεια», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι χρειάστηκαν 11 τεστ για να φανεί ότι τελικά είναι θετικός στον ιό.
«Εγώ έχω κάνει εννέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και θέλω αυτό να το πω. Εννέα αρνητικά. Στο 10 και 11ο φάνηκε πόσο ύπουλη ήταν αυτή ασθένεια. Εκεί βρέθηκε ότι έχω Covid. Nα μην επαναπαύεται ο κόσμος», καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).