Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Καταγγελία σοκ για το Αττικόν - «Εκτός ψυγείου δέκα σοροί, ασφυξία στο νεκροθάλαμο»

Κοροναϊός : Καταγγελία σοκ για το Αττικόν – «Εκτός ψυγείου δέκα σοροί, ασφυξία στο νεκροθάλαμο»

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, σημείωσε ότι στο νοσοκομείο Αττικόν ο νεκροθάλαμος είναι γεμάτος, με 10 σορούς να παραμένουν εκτός ψυγείου

Ο αυξημένος αριθμός των κρουσμάτων κοροναϊού οδηγεί σε περισσότερες εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία, κάτι που έχει φέρει στα όριά του το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τις ΜΕΘ Covid να εξαντλούνται και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να δίνει τιτάνια μάχη κάθε μέρα.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, σημείωσε ότι στο νοσοκομείο Αττικόν ο νεκροθάλαμος είναι γεμάτος, με 10 σορούς να παραμένουν εκτός ψυγείου.

«Σήμερα το πρωί που ήμουν στο νοσοκομείο, οι εργαζόμενοι που επεσήμαναν τον ασυνήθιστα υψηλό αριθμό νεκρών που υπήρχαν στον νεκροθάλαμο του νοσοκομείου. Ήταν περί των 25 νεκρών. Ο νεκροθάλαμος έχει αναμονή για 15 νεκρούς, ενώ 10 ήταν στον προθάλαμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε «οι 15 νεκροί ήταν μη Covid περιστατικά».

«Αυτό σημαίνει ότι αυξάνει η νοσηρότητα και από άλλες αιτίες. Είναι κακό που τα νοσοκομεία μετατρέπονται σε νοσοκομεία αντιμετώπισης μιας νόσου» επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, τονίζοντας ότι οι νεκροί, όχι μόνο του κοροναϊού, αυξάνονται.

«Να συνδράμει ο ιδιωτικός τομέας»

Ο κ. Γιαννάκος σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη οργάνωση του συστήματος υγείας με τη συνδρομή και του ιδιωτικού τομέα.

«Να μπει ο ιδιωτικός τομέας στη νοσηλεία περιστατικών κοροναϊού. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό» κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024