Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Κοροναϊός : Καταγγελία σοκ για το Αττικόν – «Εκτός ψυγείου δέκα σοροί, ασφυξία στο νεκροθάλαμο»
Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, σημείωσε ότι στο νοσοκομείο Αττικόν ο νεκροθάλαμος είναι γεμάτος, με 10 σορούς να παραμένουν εκτός ψυγείου
Ο αυξημένος αριθμός των κρουσμάτων κοροναϊού οδηγεί σε περισσότερες εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία, κάτι που έχει φέρει στα όριά του το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τις ΜΕΘ Covid να εξαντλούνται και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να δίνει τιτάνια μάχη κάθε μέρα.
Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, σημείωσε ότι στο νοσοκομείο Αττικόν ο νεκροθάλαμος είναι γεμάτος, με 10 σορούς να παραμένουν εκτός ψυγείου.
«Σήμερα το πρωί που ήμουν στο νοσοκομείο, οι εργαζόμενοι που επεσήμαναν τον ασυνήθιστα υψηλό αριθμό νεκρών που υπήρχαν στον νεκροθάλαμο του νοσοκομείου. Ήταν περί των 25 νεκρών. Ο νεκροθάλαμος έχει αναμονή για 15 νεκρούς, ενώ 10 ήταν στον προθάλαμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όπως αποκάλυψε «οι 15 νεκροί ήταν μη Covid περιστατικά».
«Αυτό σημαίνει ότι αυξάνει η νοσηρότητα και από άλλες αιτίες. Είναι κακό που τα νοσοκομεία μετατρέπονται σε νοσοκομεία αντιμετώπισης μιας νόσου» επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, τονίζοντας ότι οι νεκροί, όχι μόνο του κοροναϊού, αυξάνονται.
«Να συνδράμει ο ιδιωτικός τομέας»
Ο κ. Γιαννάκος σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη οργάνωση του συστήματος υγείας με τη συνδρομή και του ιδιωτικού τομέα.
«Να μπει ο ιδιωτικός τομέας στη νοσηλεία περιστατικών κοροναϊού. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό» κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου