Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Grandland: Zήτημα αρμονίας

Opel Grandland: Zήτημα αρμονίας

Το Grandland X ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία θα εναρμονιστεί με τις αισθητικές προδιαγραφές που έφερε στην γκάμα το νέο Mokka.

Φωτογραφίες: Automedia

Το Grandland X ετοιμάζεται να απεμπολήσει το γράμμα Χ της ονομασίας του, επωφελούμενο σε… αντάλλαγμα από μια σειρά αναβαθμίσεων που θα το εναρμονίσουν με τα νεότερα Crossland και φυσικά το Mokka.

To ανανεωμένο Grandland εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό πλάι-πλάι με το ετοιμοπόλεμο Mokka από όπου και θα αντλήσει τις σχεδιαστικές επιρροές για την ανανέωσή του.

Μια προσεκτική, κατ΄αντιπαράσταση σύγκριση με το γειτονικό Mokka, προδίδει μια ανάλογη όψη όπου κυριαρχούν η μεγαλύτερη κατώτερη γρίλια και η μικρότερη άνω. Αν και η αισθητική των φωτιστικών σωμάτων δεν διακρίνεται δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το νέο Grandland θα υιοθετήσει αιχμηρότερα φώτα με LED ημέρας. Το παζλ συμπληρώνουν οι τριγωνικές εισαγωγές αέρα όπως συμβαίνει και με το προσφάτως ανανεωμένο Crossland.

Aνάλογες του Crossland προδιαγράφονται και οι αλλαγές στο πίσω τμήμα και παρόλο που προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφικά τεκμήρια, αναμένονται νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα, περισσότερο χρώμιο και μια ανασχεδιασμένη θύρα αποσκευών.

Στο εσωτερικό αναμένεται να εφαρμοστεί μια σειρά βελτιώσεων στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονται νέες επιλογές για τις επενδύσεις ενώ δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι προσθήκες σε επίπεδο εξοπλισμού ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου συστήματος αυτόνομης πέδησης με λειτουργία ανίχνευσης πεζών.

Σε επίπεδο κινητήρων δεν αναμένεται να υπάρξουν κοσμοϊστορικές αλλαγές με το ανανεωμένο Grandland να διαθέτει στην γκάμα του συμβατικές όσο και plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Η βασική έκδοση θα εφοδιάζεται με τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,3 λίτρων με ισχύ 130 ίππους η οποία θα δίνει τη σκυτάλη σε τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων με ισχύ 180 ίππων. Επίσης θα προσφέρεται η δυνατότητα diesel επιλογής η οποία θα εφοδιάζεται με μοτέρ 1,5 λίτρου απόδοσης 130 ίππων.

Σε ό,τι αφορά τις plug-in υβριδικές εκδόσεις θα είναι δύο και θα έχουν ως βάση τον κινητήρα των 1,6 λίτρων. Η εμπροσθοκίνητη έκδοση θα αποδίδει 224 ίππους και η τετρακίνητη 300 ίππους.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024