Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Έχουμε δει παιχνίδια να τελειώνουν με κακή διαιτησία. Έχουμε παρακολουθήσει γκολ τα οποία δίχασαν τον κόσμο. Όμως αυτό που συνέβη στο παιχνίδι της Ντούισμπουργκ με την Φρανκφούρτη το 2010, δεν είχε προηγούμενο.
Τι συνέβη λοιπόν; Οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την 18η αγωνιστική της 2.Bundesliga, στην έδρα της Ντούισμπουργκ. Οι γηπεδούχοι προηγούνταν μέχρι το 80 με σκορ 4-0.
Εκεί λοιπόν μία βολίδα του Τιφέρτ έξω από την περιοχή καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, όμως ο διαιτητής του αγώνα έχει διαφορετική άποψη. Θεωρώντας πως πιθανότατα η μπάλα στην πτώση πέρασε την γραμμή – κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ – ο Μάρκο Φριτζ έδειξε σέντρα.
Μάλιστα το αξιοσημείωτο είναι πως παρά το γεγονός ότι η φάση ήταν οφθαλμοφανής, παίκτες και επιτελείο της Φρανκφούρτης δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου.
ΥΓ: Για όσους φαίνεται γνώριμο το όνομα Μάρκο Φιρτζ, ήταν ο διαιτητής του αγώνα Πόρτο – Ολυμπιακός της φετινής χρονιάς. Παράλληλα έχει σφυρίξει τα παιχνίδια Ράντ-Ολυμπιακός Βόλου το 2011 και Βέλγιο – Ελλάδα το 2017
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!