Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε από την Παμπλόνα η Μπαρτσελόνα (2-0)

Πέρασε από την Παμπλόνα η Μπαρτσελόνα (2-0)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Οσασούνα με σκορ 2-0 εκτός έδρας, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή με δύο ματς περισσότερα όμως.

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στην Παμπλόνα με σκοπό να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε την Οσασούνα, και να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου κυνηγά την Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι που τελικά κατάφερε επικρατώντας με σκορ 2-0.

Τα γκολ για το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν σημείωσαν οι Ζόρντι Άλμπα στο 30′ και Μορίμπα στο 83′, με τα δύο τέρματα να επιτυγχάνονται έπειτα από πάσες του Λιονέλ Μέσι ο οποίος σε ακόμα ένα ματς οργάνωσε άψογα το παιχνίδι των Καταλανών, και ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης σε μια ηγετική εμφάνιση.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς δύο λιγότερους από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, έχοντας ωστόσο και δύο παιχνίδια περισσότερα από τους «ροχιμπλάνκος», αλλά και ένα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε τη μπάλα στα πόδια της και προσπαθούσε να φτιάξει παιχνίδι ώστε να δημιουργήσει «ρίγματα» στην άμυνα της Οσασούνα και να πετύχει άμεσα ένα γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα και θα έβγαζε τους αντιπάλους από τα καρέ τους.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως βρήκαν τον τρόπο και με αντεπιθέσεις πραγματοποίησαν κάποιες τελικές προσπάθειες χωρίς όμως να κάνουν τη… ζημιά στο σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν. Τελικά οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν το τέρμα που έψαχναν με τον Ζόρντι Άλμπα να εκμεταλλεύεται την πάσα του Λιονέλ Μέσι και να ανοίγει το σκορ στο 30′, με το αποτέλσμα να παραμένει μέχρι τη λήξη του 45λέπτου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν, συνεχίζοντας να έχουν την κατοχή της μπάλας και να επιτείθενται συνεχώς στην εστία της Οσασούνα προσπαθώντας να κλειδώσουν την υπόθεση νίκη. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε τελικά στο 83′ από τον Μορίμπα, έπειτα από… σερβίρισμα του Μέσι, με τον Ισπανό να κάνει το 2-0 και να κλειδώνει τη νίκη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024