Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργή λαού από το ημίχρονο : «Ομάδα παρατημένη και διαλυμένη από τον Ιβάν»

Οργή λαού από το ημίχρονο : «Ομάδα παρατημένη και διαλυμένη από τον Ιβάν»

Το 2-2 με το δώρο-πέναλτι στο φινάλε δεν άλλαξε την κατάσταση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κράζουν τον Ιβάν Σαββίδη, τους «υπάλληλους», αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία και τους παίκτες του για την εικόνα διάλυσης του Δικεφάλου του βορρά.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 2-2 στην Τούμπα απέναντι στον Άρη, σε ένα ματς όπου οι κίτρινοι ήταν πολύ καλύτεροι και κρατούσαν το παιχνίδι στα χέρια τους μέχρι και τις καθυστερήσεις, όταν ο Μαρτσίνιακ του ματς έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση, ο ΠΑΟΚ γλίτωσε μέγα κάζο και έμεινε ζωντανός στη μάχη για τη δεύτερη θέση σε μια βραδιά όπου ο Άρης έδειξε ότι είναι φτιαγμένος για τη δεύτερη θέση, με τον διαιτητή του ματς να του στερεί ένα μεγάλο διπλό.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βράζουν με την εμφάνιση της ομάδας τους και στα social media του συλλόγου υπάρχουν εκατοντάδες μηνύματα κατά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτο ημίχρονο του ματς, με τα οποία ξεσπούν κατά της διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη, των στελεχών της ομάδας και φυσικά και του Πάμπλο Γκαρσία και των παικτών του.

Η ομάδα του Γκαρσία βλέπει πλέον με… κιάλια τον Ολυμπιακό με την πρώτη θέση να έχει χαθεί (βρίσκεται στο -17), ενώ έχασε έδαφος και για τη δεύτερη θέση με τον συμπολίτη Άρη να είναι από πάνω, με τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να βράζουν κυριολεκτικά με τον Ιβάν Σαββίδη. «Ομάδα παρατημένη και διαλυμένη από τον Ιβάν» λένε και ξανά λένε οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι, με τον 61χρονο να είναι εξαφανισμένος στο μαγευτικό Ροστόφ.

Τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν πάρει φωτιά από το πρώτο μέρος του ματς όπου ο Άρης είχε κλειδώσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και συνεχίστηκαν και μετά, με τον Ρώσο επιχειρηματία να τα ακούει για την εικόνα του Δικεφάλου του βορρά. Φυσικά στο επίκεντρο βρίσκεται και ο Πάμπλο Γκαρσία με τους οπαδούς της ομάδας να τον κράζουν για τις επιλογές του, παρά το γεγονός ότι στο φινάλε ο ΠΑΟΚ έσωσε τη βραδιά με τη βοήθεια του Μαρτσίνιακ.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα στα social media του ΠΑΟΚ:

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024