Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαπέτρου : «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Παπαπέτρου : «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Ρόδο, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες που είχε το τριφύλλι στο προηγούμενο διάστημα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Κολοσσό στη Ρόδο, αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια, τονίζοντας πως οι πράσινοι πρέπει να βελτιωθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν μεγάλη καταπόνηση. Η ομάδα είχε ταλαιπωρηθεί από τον κορωνοϊό. Είχαμε βρει ένα καλό μομέντουμ πριν από αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε πάλι για να βρούμε πάλι ρυθμό. Δεν ξέρω τι είναι στο μυαλό του κόουτς. Παίζει με πολλά σχήματα.

Θέλει όλοι οι παίκτες να νιώθουν σημαντική και ανάλογα με τον αντίπαλο αλλάζει τα σχήματα. Είναι πάντα ωραίο όταν ευστοχείς σε τρίποντα. Το τρίποντο είναι σημαντικό και όταν περνάμε καλά τη μπάλα είναι σημαντικό που ευστοχήσαμε.

Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Δεν το βλέπουμε σαν προπόνηση. Όλες οι ομάδες είναι πολύ σοβαρές. Είναι σημαντικό να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε αντίπαλο. Δεν μας χαροποιεί η εικόνα που έχουμε στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε.

Είναι μια μεταβατική και δύσκολη περίοδος για μένα. Ήταν μια μεγάλη περίοδος που ήμουν έξω. Συνήθως αυτό συμβαίνει το καλοκαίρι. Μέρα με τη μέρα θέλω να δουλέψω και να βάλω πράγματα. Νιώθω ότι είμαι πίσω σε φυσική κατάσταση».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024