Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών»
Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τα μικροεπεισόδια που έγιναν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών».
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών» και τονίζει πως «όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες».
«Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα», σημειώνει.
- Μπόνι Τάιλερ: Υπεβλήθη σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση – Τι συνέβη
- Γαστούνη: Στο μικροσκόπιο τρία άτομα για τον εμπρησμό του καταστήματος του περιπτερά που είχε ξυλοκοπηθεί
- Συμφωνία στην ΕΕ για απαγόρευση των deepfakes, στον απόηχο του σκανδάλου της Grok και της καταγγελίας Μελόνι
- Η…. ενδέκατη εντολή: Η Ζαλγκίρις έκοψε το… σεξ για να πάει Final-4! (pic)
- Ευρώπη: Τερματισμό της φτώχειας σε 25 χρόνια υπόσχεται η ΕΕ – Πάνω από 1 εκατ. οι άστεγοι στη Γηραιά Ήπειρο
- Φορολογικές δηλώσεις: Οι παγίδες για τους ιδιοκτήτες ακινήτων
- Μπορεί να παραλύσουν οι πτήσεις παγκοσμίως; Το σενάριο της ενεργειακής κρίσης
- Πόσο αποτελεσματικές είναι οι φερομόνες για τον σκύλο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442