Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαθμολογία : Έμπλεξε ο Παναθηναϊκός (pic)

Βαθμολογία : Έμπλεξε ο Παναθηναϊκός (pic)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0 και έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει ώστε να έχει ένα καλύτερο πλασάρισμα ενόψει πλέι-οφ, πέφτοντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας και μπλέκοντας σε περιπέτειες.

Το «πρώτο πιάτο» της 25ης αγωνιστικής για τη Superleague ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό να χάνει με σκορ 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και να πέφτει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Αστέρα ο οποίος είναι πέμπτος.

Έτσι η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως μπλέκει σε περιπέτειες όσον αφορά το πλασάρισμα,της λίγο πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Οι Ηπειρώτες με τη νίκη τους αυτή ανέβηκαν κι άλλο, έφτασαν τους 28 πόντους, είναι πλέον στην 8η θέση και βρίσκονται στο -2 από τον Βόλο που είναι ακριβώς από πάνω τους.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν λίγο πιο ψηλά στο ταμπλό, ενώ από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες βρίσκονται πλέον με 42 βαθμούς στην θέση.

Η Λάρισα μετά τη μεγάλη νίκη της επί του ΟΦΗ, παραμένει στην τελευταία θέση, όμως κατάφερε να πλησιάσει κι άλλο τους αντιπάλους της, βάζοντας «φωτιά» στην ουρά της βαθμολογίας. Αντίθετα οι κρητικοί συνεχίζουν την ελέυθερη πτώση τους μετά τις συνεχόμενες ήττες που έχουν υποστεί στο πρωτάθλημα.

Δείτε τη βαθμολογία:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024