Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό : Παραιτήθηκε ο Σίμος από τον ΟΦΗ

Οριστικό : Παραιτήθηκε ο Σίμος από τον ΟΦΗ

Το ματς με την ΑΕΛ ήταν το τελευταίο για τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο του ΟΦΗ αφού μετά και την ένατη σερί ήττα των Κρητικών, δήλωσε την παραίτησή του.

Παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί ο Γιώργος Σίμος μετά το ματς με την ΑΕΛ. Ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε ύστερα από την ένατη σερί ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα παίρνοντας όλη την ευθύνη για την πολύ κακή πορεία των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος

«Για πρώτη φορά θα ζητήσω την κατανόηση των δημοσιογράφων να μην απαντήσω στα ερωτήματα των δημοσιογράφων, δεν είναι και το πιο σημαντικό.

Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες και στον διευθυντή ποδοσφαίρου, έχω μεταφέρει ότι πρέπει να γίνει μια αλλαγή και η παραίτηση μου έχει μεταφερθεί. Θα πω αυτό που είπα και στους παίκτες πως η ομάδα έχει τις ικανότητες, είμαι σίγουρος πως θα βγει από την δυσκολία στην οποία μπήκαμε μόνοι μας.

Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει, είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Ο σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό, θα ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στον οργανισμό ΟΦΗ.

Δέθηκα τρομερά με αυτήν την ομάδα, η χρονιά να τελειώσει όπως πρέπει και εύχομαι τα καλύτερα. Η ευθύνη είναι δική μου και για αυτόν τον λόγο η αλλαγή είναι το καλύτερο για την ομάδα και θα λειτουργήσει θετικά».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024