Μοιραίος αποδείχτηκε για την Άρσεναλ ο Γκρανίτ Τζάκα, καθώς ο Ελβετός μέσος ήταν αυτός που έκανε το τραγικό λάθος στο γκολ της ισοφάρισης της Μπέρνλι… Χωρίς να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία, η Μπέρνλι κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με την ευγενική… χορηγία του Γκρανίτ Τζάκα.
Ο Ελβετός μέσος προσπάθησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή της Άρσεναλ και εκείνη βρήκε στο σώμα του Γουντ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Ένα λάθος που κόστισε δύο βαθμούς στην Άρσεναλ, λίγες μόλις ημέρες από το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Ο 28χρονος απολογήθηκε στους φιλάθλους της ομάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μετά την αναμέτρηση: «Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά για το γκολ και λυπάμαι πάρα πολύ για το λάθος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είμαι όσο απογοητευμένος είστε και εσείς», ανέφερε ο Τζάκα.
Ο Ελβετός ωστόσο ήταν ένας από τους… πολλούς που μπήκαν στο στόχαστρο των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από την ισοπαλία με την Μπέρνλι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.