Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρσεναλ : Απολογήθηκε για το λάθος του ο Τζάκα (pic)

Άρσεναλ : Απολογήθηκε για το λάθος του ο Τζάκα (pic)

Με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Γκρανίτ Τζάκα απολογήθηκε για το λάθος του απέναντι στην Μπέρνλι που στοίχισε στην Άρσεναλ…

Μοιραίος αποδείχτηκε για την Άρσεναλ ο Γκρανίτ Τζάκα, καθώς ο Ελβετός μέσος ήταν αυτός που έκανε το τραγικό λάθος στο γκολ της ισοφάρισης της Μπέρνλι… Χωρίς να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία, η Μπέρνλι κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με την ευγενική… χορηγία του Γκρανίτ Τζάκα.

Ο Ελβετός μέσος προσπάθησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή της Άρσεναλ και εκείνη βρήκε στο σώμα του Γουντ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Ένα λάθος που κόστισε δύο βαθμούς στην Άρσεναλ, λίγες μόλις ημέρες από το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος απολογήθηκε στους φιλάθλους της ομάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μετά την αναμέτρηση: «Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά για το γκολ και λυπάμαι πάρα πολύ για το λάθος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είμαι όσο απογοητευμένος είστε και εσείς», ανέφερε ο Τζάκα.

Ο Ελβετός ωστόσο ήταν ένας από τους… πολλούς που μπήκαν στο στόχαστρο των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από την ισοπαλία με την Μπέρνλι.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024