Εuro 2020 : Κίνδυνος αποκλεισμού για Μπιλμπάο, Γλασκώβη και Δουβλίνο
Οι τρεις πόλεις ενδέχεται να μη φιλοξενήσουν τελικά παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι
Η UEFA, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sport, εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκλείσει Μπιλμπάο, Δουβλίνο και Γλασκώβη από τις 12 πόλεις που θα διοργανώσουν αγώνες του Euro 2020, εάν τελικά δεν μπορέσουν να φιλοξενήσουν ορισμένο αριθμό φιλάθλων.
Όπως αναφέρεται, οι τρεις αυτές πόλεις θα έχουν μέχρι τις 5 Απριλίου τη δυνατότητα να κάνουν γνωστό τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια, και η UEFA θα αποφασίσει δύο ημέρες αργότερα βάσει αυτών των αναφορών.
Στο Μπιλμπάο έχει προγραμματιστεί να γίνουν παιχνίδια του 5ου ομίλου και της φάσης των «16», στη Γλασκώβη του 4ου ομίλου, της φάσης των «16» και των προημιτελικών, και στο Δουβλίνο του 5ου ομίλου και επίσης της φάσης των «16».
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442