Στα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Όντεντ Κάτας μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο με 76-71 για την 28η αγωνιστική της Euroleague.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Τριφυλλιού ανέφερε: «Μου άρεσε ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Στο τέλος του πρώτου μέρους χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για 3-4 λεπτά.
Κάναμε κάποια λάθη και τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Γενικά μου άρεσε η προσπάθεια. Χάσαμε πολλές βολές. Για εμάς ήταν θέμα λαθών. Η Μπάγερν μας τιμώρησε με αυτόν τον τρόπο. Γενικά μου άρεσε η προσπάθεια, ήμασταν εκεί για 40 λεπτά».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία