Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα : Η περσινή ανατροπή και το κλάμα του Δώνη

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα : Η περσινή ανατροπή και το κλάμα του Δώνη

Ο Παναθηναϊκός είχε περάσει πέρσι τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά η ρεβάνς του ΟΑΚΑ ήταν ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από έντονες συγκινήσεις

Η πραγματικότητα είναι πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέκαθεν δυσκόλευε τον Παναθηναϊκό στα… ανταμώματά τους στο Κύπελλο, αλλά δεν έχει καταφέρει να τον αποκλείσει.

Μάλιστα, οι μνήμες από την προηγούμενη συνάντησή τους στη διοργάνωση είναι νωπές και χρονολογούνται από τις αρχές Ιανουαρίου του 2020.

Στο πρώτο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα της Superleague 2 είχε νικήσει 1-0 με γκολ του Παμλίδη.

Το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη είχε ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο δυσκολίας στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, όταν προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Παντελάκη.

Ωστόσο, οι Πράσινοι του Γιώργου Δώνη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν μία ανέλπιστη ανατροπή.

Ο Χρήστος Δώνης ισοφάρισε, ο Μπαρτ Σένκεφελντ έδωσε το προβάδισμα και ο Κίκο Μακέντα πέτυχε το 3-1, σκορ πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι είχε μεγάλη συναισθηματική ένταση, αφού μετά τη λήξη ο Γιώργος Δώνης ξέσπασε σε κλάματα, εκτονώνοντας την ένταση που ένιωθε.

Κατόπιν, στα αποδυτήρια ο προπονητής του Παναθηναϊκού συνεχάρη τους παίκτες του με μια φορτισμένη ομιλία.

«Σε άλλο ένα ματς έχω κλάψει σαν προπονητής, ήταν Champions League. Συγχαρητήρια. Όχι, γιατί απλώς είναι μια πρόκριση στους 8. Γιατί εγώ ξέρω την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας.

Δεν υποτιμώ κανέναν, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας επί 1,5 χρόνο παλεύουν παρά πολύ για να φέρουν την ομάδα σιγά-σιγά εκεί που της αρμόζει. Η χαρά μου είναι γι’ αυτό που μας δώσατε σήμερα, πιο πολύ για εσάς. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής σας» είχε αναφέρει ο τότε τεχνικός του Τριφυλλιού.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024