Δραματικό βίντεο καταγράφει έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία
Η στήλη τέφρας έφτασε σε ύψος 5 χιλιομέτρων
Το διαβόητο ηφαίστειο Σίναμπουνγκ στην Ινδονησία ξύπνησε και πάλι την Τρίτη για να εκτινάξει βράχους και τέφρα σε ύψος πέντε χιλιομέτρων.
Ζωές και περιουσίες δεν απειλήθηκαν, καθώς η περιοχή γύρω από το ηφαίστειο σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων έχει αποκλειστεί εδώ και χρόνια.
Το Σίναμπουνγκ, που βρίσκεται στο νησί της Σουμάτρας, παρέμενε αδρανές για αρκετούς αιώνες πριν εκραγεί το 2010 σκοτώνοντας δύο άτομα. Εξερράγη ξανά το 2013 και έκτοτε παραμένει άκρως δραστήριο. Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε έκρηξη το 2014 και ακόμα επτά το 2016.
Σχεδόν 130 ενεργά ηφαίστεια υπάρχουν στην Ινδονησία, η οποία βρίσκεται πάνω στον λεγόμενο Δακτύλιο της Φωτιάς –ένα τόξο ηφαιστείων που σχηματίζεται στα όρια τεκτονικών πλακών γύρω από τη λεκάνη του Ειρηνικού Ωκεανού.
- Υπάρχει «ο ένας»; Πόσες φορές ερωτεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του
- Φυλλορροεί η κυβέρνηση Στάρμερ – Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας
- Μπεν Στίλερ εναντίον Ρεπουμπλικανών για χάρη του Bad Bunny – «Έχει μεγάλη καρδιά»
- Super League: Μόνο για «εκλεκτούς» διαιτητές οι διπλοί ορισμοί
- Ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας κατηγορούμενος για «σοβαρή διαφθορά» λόγω των δεσμών του με τον Έπσταϊν
- Dailypost: «Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού το 2012»




