Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Κούγιας : «Βεντέτα» με τον Γιώργο Καπουτζίδη - Η ομοφοβική επίθεση και η... ματωμένη φωτογραφία

Αλέξης Κούγιας : «Βεντέτα» με τον Γιώργο Καπουτζίδη – Η ομοφοβική επίθεση και η… ματωμένη φωτογραφία

Ένα νέο μέτωπο, εκτός από αυτό με την Κατερίνα Καινούργιου, άνοιξε σήμερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας με την προκλητική ανακοίνωσή του

Ένα νέο μέτωπο, εκτός από αυτό με την Κατερίνα Καινούργιου, άνοιξε σήμερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας με την προκλητική ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας προχώρησε σε ομοφοβική επίθεση κατά του κ. Καπουτζίδη, κάνοντας λόγο για «νέο πρότυπο της κοινωνίας» ο οποίος «επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών».

Βέβαια, όπως γίνεται ξεκάθαρο παρακάτω, ο πραγματικός λόγος της επίθεσης είναι επειδή «τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια».

Η επίμαχη φωτογραφία

Η εν λόγω φωτογραφία, στην οποία αναφέρεται ο κ. Κούγιας δημοσιεύτηκε από τον Γιώργο Καπουτζίδη στις 26 Φεβρουαρίου, ως απάντηση στο «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι», που είχε εκστομίσει ο δικηγόρος.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, που έχει εκφράσει ανοιχτά τον δικό του προσανατολισμό, στέλνοντας μάλιστα πολλαπλά μηνύματα στα νέα παιδιά, ανέβασε μία φωτογραφία του γνωστού δικηγόρου, με αίματα στο πρόσωπο, γράφοντας:

«Ο μόνος δρόμος για την ευτυχία και ισορροπία είναι όχι η ιδιαιτερότητα αλλά η φυσιολογικότητα στην ερωτική μας ζωή με τον ρομαντικό έρωτα και την αγάπη για το άλλο φύλο» ενώ πρόσθεσε το hashtag #ευτυχισμένος στην ανάρτηση.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024