Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαβατήριο εμβολιασμού : Μέσα στον Μάρτιο η πρόταση της Κομισιόν για τη δημιουργία του

Διαβατήριο εμβολιασμού : Μέσα στον Μάρτιο η πρόταση της Κομισιόν για τη δημιουργία του

Η πρόεδρος της Κομισιόν προανήγγειλε την υποβολή νομοθετικής πρότασης στη διάρκεια βιντεοδιάσκεψης με γερμανούς συντηρητικούς βουλευτές

Μια πρόταση θα παρουσιάσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Μάρτιο για τη δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού ψηφιακού διαβατηρίου εμβολιασμού, δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Όσο για το θέμα του πώς θα μοιάζει το ψηφιακό πράσινο διαβατήριο, θα υποβάλουμε μια νομοθετική πρόταση τον Μάρτιο», δήλωσε η φον ντερ Λάιεν στη διάρκεια βιντεοδιάσκεψης με γερμανούς συντηρητικούς βουλευτές.

ομάδα ηγετών της ΕΕ, μεταξύ αυτών και ο έλληνας πρωθυπουργός, ασκούσαν πιέσεις για την υιοθέτηση ψηφιακού διαβατηρίου εμβολιασμού, ενώ η κοινή δήλωση των ευρωπαίων ηγετών αναφερόταν στην ανάγκη «να συνεχιστούν οι εργασίες για μία κοινή προσέγγιση στο πιστοποιητικό εμβολιασμού».

Υπέρ της εισαγωγής ενιαίου ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού στην ΕΕ τάχθηκε στις 26 Φεβρουαρίου και ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν, επισημαίνοντας ότι η Γερμανία θα είναι έτοιμη εντός περίπου 12 εβδομάδων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024