Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τεράστιο «διπλό» για την Ατλέτικο (2-0)

Τεράστιο «διπλό» για την Ατλέτικο (2-0)

Οι Ροχιμπλάνκος επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0 της Βιγιαρεάλ και βρίσκονται πλέον στο +5 από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με το διπλό «απέδρασε» από το «Estadio de la Ceramica» η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρέαλ, για την 25η αγωνιστική της Primera Division, έφτασε τους 58 πόντους και αύξησε στους πέντε τη διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, οι Ροχιμπλάνκος έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Καταλανούς. Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν μια ήττα και μια ισοπαλία στα τελευταία δύο παιχνίδια, άνοιξαν το σκορ στο 25’ με αυτογκόλ του Αλφόνσο Πεντράθα και στο 69’ έκαναν το 2-0 με τον Ζοάο Φέλιξ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 14’ απείλησαν με τον Παρέχο, αλλά ο Ομπλακ του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν. Στο 23’ η Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε με τον Σαούλ, αλλά ο Ασένχο ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι Ροχιμπλάνκος άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Πεντράθα.

Ο Λεμάρ σέντραρε από δεξιά, ο Σάβιτς πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Ασένχο απέκρουσε, αλλά ο Πεντράθα στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά στη συνέχεια η απόφαση άλλαξε μετά από χρήση του VAR. Στο 35’ η Βιγιαρεάλ άγγιξε το 1-1, αλλά ο Κόκε έσωσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μορένο.

Ετσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Ατλέτικο μπροστά στο σκορ με 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ροχιμπλάνκος μπήκαν καλύτερα και στο 54’ έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Ασένχο απέκρουσε το σουτ του Σουάρες. Εξαιρετική ήταν η αντίδραση του τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ και στο 58’ σε σουτ του Κορέα. Στο 69’ όμως η Ατλέτικο έκανε το 2-0 με τον Ζοάο Φέλιξ.

Ο Τόρες προσπάθησε να διώξει, μετά τη σέντρα που έγινε από δεξιά, αλλά έστρωσε την μπάλα στον Φέλιξ και αυτός με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και σφράγισε το τρίποντο της νίκης.

Μετά το 2-0 η Βιγιαρεάλ βγήκε μαζικά στην επίθεση και στο 81’ είχε δοκάρι με τον Μπαένα, ενώ στο 84’ απείλησε ξανά, με τον Ομπλακ όμως να αποκρούει το σουτ του αντιπάλου του.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Τόρες, Παρέχο, Καπού (71’ Κόστα), Φόιθ, Μόι Γκόμεθ (59’ Μπάκα), Τριγέρος (71’ Μπαένα), Πεδράθα (59’ Εστουπινάν), Τσουκβουέζε, Χεράρδ Μορένο

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Ερμόσο, Φελίπε, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (46’ Ζοάο Φέλιξ), Γιορέντε, Σουάρες (75’ Κοντογκμπιά), Κορέα (82’ Τορέιρα).

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024