Στις 25 Μαρτίου όρισε το BCL την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Νίζνι στη Ρωσία. Δύο εκτός έδρας ματς σε τρεις μέρες για την Ένωση που στις 23 του μηνός αντιμετωπίζει την Στρασμπούρ.
Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Νίζνι στη Ρωσία για το BCL αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στην Ένωση και δεν θα διεξαχθεί την Τετάρτη (3/3) όπως είχε αρχικά οριστεί.
Λίγη ώρα αργότερα, η διοργανώτρια ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο ματς θα γίνει τελικά στις 25 Μαρτίου με την ΑΕΚ να έχει δύο ταξίδια μέσα σε τρεις μέρες.
Αυτό γιατί στις 23 του ίδιου μήνα θα παίξει στη Γαλλία με την Στρασμπούρ οπότε σίγουρα θα υπάρξει και μεγάλη ταλαιπωρία για την «κιτρινόμαυρη» αποστολή.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.