Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριζούλης : «Να τιμωρηθούν οι διαιτητές του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ»

Ριζούλης : «Να τιμωρηθούν οι διαιτητές του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Λάρισας ζήτησε την τιμωρία των διαιτητών του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ για τον μη καταλογισμό φάουλ στον Τζέρι Σμιθ στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης.

Την οργή των ανθρώπων της Λάρισας προκάλεσαν οι διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της θεσσαλικής ΚΑΕ, Θεόδωρο Ριζούλη, να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των τριών διαιτητών της χθεσινής αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό φάουλ σε προσπάθεια για σουτ τριών πόντων από τον Τζέρι Σμιθ στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης, σε μια από τις πιο σημαντικές φάσεις της αναμέτρησης.

Ο Θόδωρος Ριζούλης ζήτησε την τιμωρία των διαιτητών και μάλιστα τόνισε ότι ένα παρόμοιο λάθος είχε επαναληφθεί το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

«Σε έναν αγώνα που ο ΕΣΑΚΕ άλλαξε την ημερομηνία του δυο φορές και η ΚΕΔ μια φορά τον διαιτητή ο ΠΑΟΚ κέρδισε χάρη στον μη καταλογισμό καταφανέστατου φάουλ για τρεις βολές πάνω στον Σμιθ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι για ανάλογο φάουλ επαναλήφθηκε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ πριν λίγο καιρό. Περιμένω την τιμωρία των διαιτητών της αναμέτρησης από τον παρατηρητή του αγώνα», ήταν η δήλωσή του διοικητικού ηγέτης της ΚΑΕ Λάρισας.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024