
Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας για τον κοροναϊό και το πιστοποιητικό εμβολιασμού
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να πραγματοποιήσει επίσκεψη στη χώρα μας.
O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, Stefan Löfven.
Κατά τη διάρκειά της οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, για την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Ψηφιακό Πιστοποιητικό εμβολιασμού και για την ενδυνάμωση της συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος όπως στην οικονομία, τις επενδύσεις, τον τουρισμό.
Συζήτησαν, επίσης, για το νέο σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο ενώ ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον ομόλογό του για τις τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να πραγματοποιήσει επίσκεψη στη χώρα μας.
- «Παρέλυσε» το Δημόσιο στην Πορτογαλία – Γιατί απεργούν οι υπάλληλοι;
- Νάουσα: Το «πείραμα» που μπορεί να αλλάξει τα πάντα – Ο Δήμαρχος μιλάει στο in
- ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Είχε χιλιάδες αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης
- Πώς θα διορθώσετε λάθη στις αυτόματες φορολογικές δηλώσεις – Τα βήματα
- Ηνωμένα Έθνη: 47 γυναίκες και κορίτσια σκοτώνονταν καθημερινά στον πόλεμο στην Γάζα
- Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμα Γιαννακόπουλο και Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

