Δωρεά υγειονομικού υλικού στο υπουργείο Υγείας και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πραγματοποίησε η εταιρεία αναλωσίμων Karabinis Medical.

Η δωρεά αφορά την προσφορά 300.000 ειδικών υποδερμικών βελονών, με στόχο την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη στήριξη της επιχείρησης «Ελευθερία». Με τον τρόπο αυτό η εταιρία – όπως επισημαίνει η διοίκησή της – συμβάλει έμπρακτα στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, για τον άμεσο εμβολιασμό των ευάλωτων ομάδων ενάντια στον κοροναϊό και την προστασία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

O κ. Απόστολος Καραμπίνης, Founder & Entepreneur της Karabinis Medical, δήλωσε σχετικά: «Ευχόμαστε πως θα είμαστε σύντομα ελεύθεροι με το τεράστιο έργο που συντελείται παγκοσμίως, για να επιτευχθεί η τελική νίκη έναντι του Covid-19. Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία μας, μέσα από το πρόγραμμα «Σύμμαχος Ζωής”, εξακολουθεί να  υποστηρίζει ενεργά και έμπρακτα το κοινωνικό σύνολο».

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία αναφέροντας: «Η δωρεά αυτή αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική συμβολή στο έργο μας και στον καθημερινό αγώνα της Πολιτικής Προστασίας, του Υπουργείου Υγείας, καθώς και όλων των συναρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της ελληνικής κοινωνίας. Καταδεικνύει, επίσης, την ιδιαίτερη αξία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ιδίως σε καιρούς δύσκολους με πρωτόγνωρες προκλήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο