Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη - οξυγόνο για την Άουγκσμπουργκ (1-0)

Νίκη – οξυγόνο για την Άουγκσμπουργκ (1-0)

Νίκη με… φόντο την παραμονή για την Άουγκσμπουργκ, που κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μάιντζ, επικρατώντας με 1-0!

Νίκη «χρυσάφι» για την Άουγκσμπουργκ, καθώς κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας με 1-0 της Μάιντζ και να πάρει τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Bundesliga.

Το γκολ του Αντρέ Χαν στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους για να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα στην απογοητευτική Μάιντζ, με την ομάδα του να Χέρλιχ να αυξάνει τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους 8 βαθμούς, παίρνοντας σημαντική ανάσα…

Άσχημη εικόνα από τη Μάιντζ που μετά τα τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, γνώρισε την ήττα, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 17 βαθμούς… Στο -1 από την Χέρτα οι γηπεδούχοι…

Ουνιόν Βερολίνου – Χόφενχαϊμ 1-1

Στο άλλο ματς της ημέρας, Ουνιόν και Χόφενχαϊμ μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην ισόπαλη αναμέτρηση με 1-1 στο Βερολίνο. Η Χόφενχαϊμ έψαχνε αντίδραση, μετά τον αποκλεισμό από τη Μόλντε, στο Europa League, και στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρούζε.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν να «κλέψουν» έναν βαθμό, χάρη στο αυτογκόλ του Σλότερμπεκ στο 29ο λεπτό, με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό 1-1…

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κάριους, Φρίντριχ, Κνόχε, Σλότερμπεκ, Τρίμελ, Πρέμελ (63′ Γκέντνερ), Άντριχ, Λεντζ (46′ Μπούλτερ), Ίνγκβαρτσεν, Πογιάνπαλο (63′ Μούσα), Κρούζε (74′ Τόιχερτ)

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Φογκτ, Γκρίλιτς, Ρίτσαρντς, Καντεράμπεκ, Ρούντι, Σαμασέκου, Τζον (67′ Σεσενιό), Μπαουμγκάρτνερ, Μπεμπού (90′ Ανταμιάν), Κράμαριτς (90′ Νταμπούρ)

 

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024