Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη ελπίδας για την Μίλαν (2-1)

Νίκη ελπίδας για την Μίλαν (2-1)

Η Μίλαν κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη στην Ρώμη, επικρατώντας με 2-1 της Ρόμα

Η Μίλαν είναι εδώ και έχει παλμό! Οι «ροσονέρι» άφησαν γρήγορα πίσω την ήττα από την Ίντερ και κατάφεραν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, επικρατώτας της Ρόμα μέσα στην πρωτεύουσα με 2-1. Αν και η Ρόμα κατάφερε να ισοφαρίσει στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Πιόλι κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα, κρατώντας το μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, μειώνοντας και πάλι τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ίντερ στους τέσσερις βαθμούς.

Ήττα… μαχαιριά για τους «τζιαλορόσι» που έπεσαν από την τετράδα, με την Αταλάντα να μένει μόνιμα στην 4η θέση και να βγάζει εκτός… σεντονιού την ομάδα του Φονσέκα. Εξαιρετικός ο Ντοναρούμα για την Μίλαν, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να πραγματοποιεί επτά (7) αποκρούσεις!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έστειλαν το πρώτο… μήνυμα, ωστόσο και οι δύο προσπάθειες του Ζλάταν κατέληξαν άουτ. Στο 22ο λεπτό ο Μαγιοράλ βρήκε τον Βερετού που έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, με τον Ντοναρούμα να βγάζει εντυπωσιακά.

Το γκολ τελικά ήρθε από τη Μίλαν, με τον Κέσιε να γράφει το 1-0 στο 41ο λεπτό από τα έντεκα βήματα και να στέλνει τους «ροσονέρι» στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Η ισοφάριση για τη Ρόμα ήρθε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Βερετού να γράφει το 1-1 με ένα άψογο πλασέ.

Η Μίλαν ωστόσο κατάφερε να απαντήσει άμεσα, με τον Ρέμπιτς να γράφει το 2-1 και να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του Πιόλι. Ο Ντοναρούμα κράτησε το σκορ μέχρι το φινάλε και η Μίλαν πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη, μένοντας ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

ΡΟΜΑ: Λόπεθ, Φάτσιο (62’ Πέρες), Μαντσίνι, Σπινάτσολα, Κάρσντορπ, Μχιταριάν, Βερετού (79’ Ντιαβαρά), Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Βιγιάρ (70’ Ελ Σααραουί), Μαγιοράλ (79’ Πέδρο).

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κίερ, Καλάμπρια, Τόμορι, Ερναντές, Τσαλχάνογλου (46’ Μπραΐμ Ντίαθ), Κεσί, Σελεμέκερς (83′ Καστιγιέχο), Τονάλι (83′ Μεϊτέ), Ιμπραΐμοβιτς (56’ Λεάο), Ρέμπιτς (67’ Κρούνιτς).

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024