Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα η Τότεναμ (4-0)

Εύκολα η Τότεναμ (4-0)

Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να θυμίζει τον παλιό καλό του ευατό, η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League και επικράτησε στο Λονδίνο με 4-0 της Μπέρνλι.

Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Γκάρεθ Μπέιλ για την Τότεναμ! Ο Ουαλός θύμισε λίγο από τα… παλία και η Τότεναμ «καθάρισε» την Μπέρνλι μέσα στο Λονδίνο, επικρατώντας εύκολα με 4-0! Ο 31χρονος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση από την ημέρα που επέστρεψε στα «σπιριούνια», ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με δύο γκολ και μία ασίστ, έχοντας καταλυτικό ρόλο στο «τρίποντο» της ομάδας του.

Νίκη «ανάσα» για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να μειώσει τη διαφορά της από την 4η θέση στους 6 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο από τη Γουέστ Χαμ!

Φοβερός για ακόμη μία φορά ο Χάρι Κέιν που με το σημερινό του γκολ έφτασε τα 13 τέρματα και τις 12 ασίστ σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Αριθμοί που αναλογούν σε ένα γκολ/ασίστ ανά αγώνα!

Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να ανοίξουν το σκορ απέναντι στην Μπέρνλι. Ο Σον βρήκε τον Μπέιλ ανενόχλητο μέσα στην περιοχή και ο Ουαλός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, γράφοντας το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ άλλαξε ρόλο και έγινε δημιουργός, με τον Κέιν να τελειώνει άψογα τη φάση και να σημειώνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 15ο λεπτό. Ο Μόουρα ήταν αυτός που έγραψε το 3-0 στο 31ο λεπτό, «κλειδώνοντας» οριστικά την υπόθεση-νίκη για την ομάδα του…

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπέιλ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ουαλό να πλασάρει καταπληκτικά και να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνιση του…

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024