Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βερόνα «ψαλίδισε» τις ελπίδες της Γιουβέντους (1-1)

Η Βερόνα «ψαλίδισε» τις ελπίδες της Γιουβέντους (1-1)

Το γκολ του Κριστιάνο δεν έφτασε για τη Γιουβέντους η οποία δέχθηκε την ισοφάριση από τη Βερόνα με το 1-1 να την αφήνει στο -7 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Μεγάλη γκέλα για τη Γιουβέντους κόντρα στη Βερόνα! Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο προηγήθηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Ρονάλντο, δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς και οι γηπεδούχοι την τιμώρησαν με το τελικό 1-1 να την αφήνει στο -7 από την Ίντερ αλλά και στο -3 από τη δεύτερη Μίλαν.

Η Βερόνα είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να φτάσει στο γκολ. Στο 7′ ο Τζακάνι σημάδεψε το δοκάρι του Σέζνι με τον Πολωνό να σώζει την ομάδα του όταν στο 39′ είπε «όχι» στο Πετάνια σε τετ α τετ.

Η Γιουβέντους μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να σκοράρει στο 49′ όταν από ασίστ του Κιέζα ο Ρονάλντο «εκτέλεσε» για το 0-1. Οι «μπιανκονέρι» όμως έμειναν σε αυτό το γκολ και τιμωρήθηκαν όταν στο 77′ ο Λάζοβιτς έκανε τη σέντρα και ο Μπαράκ με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη Βερόνα.

Λίγο έλειψε μάλιστα να γίνει και η ανατροπή στο 85′ αλλά το σουτ του Λάζοβιτς σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι του Σέζνι.

Βερόνα: Σιλβέστρι, Φαραόνι (84’ Νταβίντοβιτς), Γκίντερ, Ντιμάρκο (52’ Λάζοβιτς), Μανιάνι, Στουράρο (68’ Βιέιρα), Λοβάτο, Τζακάνι (84’ Μπέσα), Μπαράκ, Ίλιτς, Λαζάνια

Γιουβέντους: Σέζνι, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ, Ράμσεϊ (68’ ΜακΚένι), Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι, Ρονάλντο, Μπερναρντέσκι, Κιέζα (86’ Ντι Πάρντο).

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024