Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρένο» η Σίτι, νίκησε και την Γουέστ Χαμ (2-1)

«Τρένο» η Σίτι, νίκησε και την Γουέστ Χαμ (2-1)

Με δύο γκολ των «βράχων», Ντίας και Στόουνς, το «τρένο» της Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε στα «τρίποντα» και επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Γουέστ Χαμ, φτάνοντας τις 20 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!

Ασταμάτητη! Ακόμη και αν δεν έχει τους επιθετικούς της σε καλή ημέρα, έχει το αμυντικό της δίδυμο για να… καθαρίσει. Όχι μόνο στα μετόπισθεν, αλλά και μπροστά! Η φοβερή Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σε ακόμη μία νίκη, επικρατώντας με 2-1 της μαχητικής Γουέστ Χαμ που στο τέλος λύγισε.

Με ένα γκολ του Ρούμπεν Ντίας και άλλο ένα του παρτενέρ του, Τζον Στόουνς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έβαλε στο σακούλι ακόμη ένα «τρίποντο» και έφτασε τις 20 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζοντας στον απίστευτο ρυθμό που έχει πιάσει από τον Νοέμβριο!

Για τον Πορτογάλο στόπερ, αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στην Premier League από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο του στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ ο Στόουνς σκόραρε το τρίτο του γκολ μέσα στο 2021! Ο Άγγλος στόπερ είχε μόλις ένα γκολ στα προηγούμενα 193 του παιχνίδια πριν από το νέο έτος!

Με τις 20 συνεχόμενες τους νίκες, οι «πολίτες» πλησίασαν ακόμη περισσότερο το απόλυτο ρεκόρ συνεχόμενων νικών που έχει η Μπάγερν (μόνο από ομάδες των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων) από την περασμένη σεζόν, το οποίο σταμάτησε φέτος στον αριθμό 23!

Στο 30ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με την εξαιρετική κεφαλιά του Ρούμπεν Ντίας. Οι «πολίτες» είχαν το πάνω χέρι, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να βρει το δικό της γκολ.

Μετά από λάθος της ομάδας του Γκουαρντιόλα, ο Αντόνιο εκμεταλλεύτηκε την ωραία ανάπτυξη της ομάδας του και με ένα κοντινό πλασέ έγραψε το 1-1 στο 43ο λεπτό.

Η Σίτι δεν το έβαλε κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε αυτό που έψαχνε. Αυτή τη φορά ήταν ο Στόουνς! Ο Άγγλος στόπερ δέχτηκε την πάσα από τον Μαχρέζ και με ένα άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έδωσε το «τρίποντο» στη Μάντσεστερ Σίτι που έφτασε τους 61 βαθμούς και ανέβασε τη διαφορά της από τη 2η θέση στους 13 βαθμούς!

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκιντογκάν (89’ Ρόδρι), Ντε Μπρόινε, Τόρες (65’ Φόντεν), Μαχρέζ, Αγουέρο (61’ Ζέσους).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ράντολφ, Ντιόπ, Τσουφάλ, Ντόουσον, Κρέσγουελ, Τζόνσον (84’ Μπόουεν), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Λίνγκαρντ, Αντόνιο (84’ Μπενραχμά).

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024