Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τούχελ : «Ήμουν στις μαύρες μου όταν αποκλείστηκα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Τούχελ : «Ήμουν στις μαύρες μου όταν αποκλείστηκα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Τον σκληρό αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ήταν προπονητής της Παρί θυμήθηκε ο Τόμας Τούχελ, σε δηλώσεις του για το ματς της Τσέλσι με τους κόκκινους διαβόλους.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (28/2, 18:30), με τον Τόμας Τούχελ να θυμάται τον αποκλεισμό που είχε βιώσει από τους κόκκινους διαβόλους, όταν εκείνος βρισκόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για το πόσο άσχημα είχε νιώσει όταν έμεινε εκτός Champions League το 2019, ενώ εκτός των άλλων στάθηκε στα καλά χαρακτηριστικά της ομάδας του Σόλσκιερ, αλλά και στο πόσο σημαντική θα είναι η νίκη για την Τσέλσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Τσέλσι:

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Μετά από εκείνο το παιχνίδι ήμουν στις «μαύρες» μου. Δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν ούτε καν να σκεφτώ, για δύο μέρες.

Ευελπιστούμε ότι θα κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Γνωρίζουμε ότι είναι μεγάλη πρόκληση λόγω του αήττητου ρεκόρ που τρέχουν μακριά από την έδρα τους.

Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μια ομάδα που μπορεί να σε πληγώσει ανά πάσα στιγμή με την ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών της, με την ταχύτητά τους.

Είναι δυνατοί στα εκτός έδρας, μπορούν να αμυνθούν με συνοχή και είναι πολύ, πολύ καλοί στη μεταφορά της μπάλας από τη μια περιοχή στην άλλη. Θα είναι μεγάλη πρόκληση να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά.

Ο αντίκτυπος του αποτελέσματος σε αυτό τον αγώνα θα είναι τεράστιος, φυσικά.

Εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα είναι τεράστιο βήμα για εμάς, εάν το καταφέρουν εκείνοι θα είναι τεράστιο για αυτούς, ώστε να μεγαλώσουν τη μεταξύ μας απόσταση.»

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024