Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας-ΠΑΟΚ 2-1: Είδε… αστράκια στην Τρίπολη (vids)

Αστέρας-ΠΑΟΚ 2-1: Είδε… αστράκια στην Τρίπολη (vids)

Ο Αστέρας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην Τρίπολη, νίκησε 2-1 τον κακό ΠΑΟΚ και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε βαθμούς, ενώ έπιασε προσωρινά τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία. Σίτο και Φερνάντες τα γκολ των Αρκάδων, μείωσε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για τον ΠΑΟΚ η κάθοδος την Τρίπολη, αφού ο Αστέρας κυριάρχησε απόλυτα και επικράτησε 2-1. Η ανωτερότητα των Αρκάδων δεν αμφισβητήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και η επικράτηση τους κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρατάχθηκε πλήρης και τον έπαιξε δυναμικά, ο ΠΑΟΚ δεν είχε τις απαντήσεις. Ο Πάμπλο Γκαρσία εγκλωβίστηκε στην τακτική του Μίλαν Ράσταβατς, το καλοδουλεμένο σύνολο του οποίου αμύνθηκε αποτελεσματικά και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή στις αντεπιθέσεις.

Ο πρώτος ο οποίος άγγιξε το γκολ ήταν ο ΠΑΟΚ στο 35′. Ο Κρμέντσικ πάσαρε από πλάγια στον Ουάρντα, αλλά το σουτ του βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιφτσή και κατέληξε άουτ.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 39′. Ο Σίτο σέντραρε από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Σίτο ξέφυγε από την επιτήρηση του Ροντρίγκο και με μονοκόματο σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 για τον Αστέρα επιτεύχθηκε στο 54′ Ο Τσιφτσής γέμισε από την περιοχή του, ο Μπαράλες κέρδισε τη μονομαχία από τον Βαρέλα και με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Φερνάντες, ο οποίος στο τετ-α-τετ πλάσαρε εύστοχα.

Τα τελευταία λεπτά απέκτησαν ενδιαφέρον μετά τη μείωση του σκορ στο 84′ Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με ατομική προσπάθεια από δεξιά σύγκλινε στο ημικύκλιο και σούταρε συρτά, σημαδεύοντας τη γωνία του Τσιφτσή.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024