Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελλη Κοκκίνου βάζει φωτιά... στα Συναισθήματά μας

Η Ελλη Κοκκίνου βάζει φωτιά… στα Συναισθήματά μας

Στην πιο καλλιτεχνικά ώριμη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας της, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει ολοκληρωμένα τα «συναισθήματά» της μέσα από τα δέκα ένα-κι-ένα τραγούδια της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, που μόλις κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία.

Εκπληκτική είναι η νέα δισκογραφική δουλειά της σπουδαίας ελληνίδας τραγουδίστριας, Ελλης Κοκκίνου. Ο νέος της δίσκος με τίτλο: «Τα Συναισθήματά Μου» μόλις κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία από την Cobalt Music!

Στην πιο καλλιτεχνικά ώριμη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας της, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει ολοκληρωμένα τα «συναισθήματά» της μέσα από τα δέκα ένα-κι-ένα τραγούδια της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, που μόλις κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία.

Στο δέκατο κατά σειρά album της καριέρας της με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», η Έλλη Κοκκίνου συναντά στο στούντιο ηχογράφησης σπουδαίους δημιουργούς να υπογράφουν την μουσική και τους στίχους, όπως οι Γιάννης Φρασέρης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Χρήστος Σαντικάι, Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Αλέξανδρος Ελευθεριάδης και Doron Medalie.

Εδώ βρίσκει κανείς μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της Έλλης («Να Την Αγαπάς», «Όλα Λάθος», «Τάξε Μου», «Ξημερώματα Σαββάτου»). Ενα από τα ολοκαίνουργια τραγούδια που περιλαμβάνει ο δίσκος, είναι το μελωδικό ζεϊμπέκικο «Τι Έχω Τραβήξει», σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, που ξεχώρισε αμέσως και έχει ήδη αποσπάσει ενθουσιώδη σχόλια!

Το άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου» ολοκληρώνεται με ένα τραγούδι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για την Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη έκανε το ξεκίνημά της στην ελληνική δισκογραφία το 1997 με το τραγούδι «Κάποια Μέρα» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Γιούλας Γεωργίου. Το 2020 με αίσθημα νοσταλγίας, μπήκε ξανά στο στούντιο και επανηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι, προκειμένου να το ξαναπαρουσιάσει με σύγχρονο ήχο, διατηρώντας πάντα το «ξεχωριστό» ύφος  του σπουδαίου δημιουργού.

Όλα τα νέα τραγούδια οπτικοποιούνται με ευρηματικά βίντεο που θα παρουσιαστούν τις επόμενες βδομάδες στο YouTube!

Τι λέει η Έλλη Κοκκίνου:

«Πάει καιρός από το προηγούμενο άλμπουμ και ο λόγος είναι ότι ήθελα να σας παρουσιάσω μια δισκογραφική δουλειά την οποία αγαπώ και είμαι χαρούμενη που θα την μοιραστώ μαζί σας! Ψάξαμε πολύ, ακούσαμε πάρα πολλά τραγούδια, ηχογράφησα ακόμη περισσότερα και φτάσαμε σε αυτά τα δέκα τραγούδια που αποτελούν “Τα Συναισθήματά Μου”.

Εύχομαι να αγαπήσετε τα τραγούδια μας όπως εμείς, και το κάθε τραγούδι να σας δημιουργήσει διαφορετικά συναισθήματά, να σας ταξιδέψει εκεί που θέλει και χτυπάει η καρδιά σας!

Μέσα σε όλα τα καινούρια τραγούδια υπάρχει κάτι ξεχωριστό για εμένα με τεράστια συναισθηματική αξία και πολύ νοσταλγία σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα. “Κάποια Μέρα” του 1997 μπήκα στο στούντιο για να ηχογραφήσω το πρώτο μου τραγούδι με τον Αντώνη Βαρδή σε στίχους Γιούλας Γεωργίου. 23 χρόνια μετά αποφασίσαμε οτι θα πρέπει αυτό το τραγούδι να το επανηχογραφήσω με πολλή αγάπη για να έρθει στο σήμερα, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Βαρδή και την Γιούλα και με χαρά συμφώνησαν μαζί μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό!

Ας τραγουδήσουμε παρέα λοιπόν …»

Τα Συναισθήματα της Έλλης Κοκκίνου ξεδιπλώνονται σιγά- σιγά και στο YouTube μέσω visualisers που κυκλοφορούν ανά δέκα ημέρες!

Δείτε το «Τι Έχω Τραβήξει»

Δείτε το «Η Αγάπη Αυτή»

Το αναλυτικό tracklist του Album έχει ως εξής:

  1. ΑΠΟΨΕ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ

Μουσική: Χρήστος Σαντικάι- Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης

  1. ΤΙ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ

Μουσική: Γιώργος Κακοσαίος- Στίχοι: Νίκος Σαρρής

  1. ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ

Μουσική: Χρήστος Σαντικάι- Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης

  1. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μουσική: Χρήστος Σαντικάι- Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης

  1. ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ

Μουσική: Doron Medalie- Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου

6.Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ

Μουσική: Γιάννης Φρασέρης- Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης

  1. ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ

Μουσική: Χρήστος Σαντικάι- Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης

  1. ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μουσική: Γιάννης Φρασέρης- Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος

  1. ΤΑΞΕ ΜΟΥ

Μουσική: Γιάννης Φρασέρης- Στίχοι: Αλέξανδρος Ελευθεριάδης

  1. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ

Μουσική: Αντώνης Βαρδής- Στίχοι: Γιούλα Γεωργίου

#NewAlbum #TaSinaisthimataMou #ElliKokkinou

Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου «Τα Συναισθήματά Μου» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024