Σε συνέντευξή του στα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, το 2015, ο κ. Λιγνάδης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τη ζωή του

Για την προσωπική του ζωή, τον έρωτα και το θέατρο μιλούσε ο άλλοτε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Σε συνέντευξή του στα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, το 2015, ο κ. Λιγνάδης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τη ζωή του.

Μεταξύ άλλων, υποστήριζε πως πολλές φορές αφιερώνει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του στην Τέχνη για να καλύψει άλλα κενά που ενδεχομένως έχει στη ζωή του. «Π.χ. μπορεί να μην θέλω να μείνω μόνος με τον εαυτό μου ή μπορεί η συναισθηματική μου δραστηριότητα στη ζωή να βρίσκεται κοντά στο μηδέν. Οπότε προτιμώ κάτι να με γεμίζει στη μίμηση της ζωής, που είναι το θέατρο».

Όπως έλεγε «οι περισσότεροι ηθοποιοί το κάνουν σαν ψυχοθεραπεία. Δεν νομίζω ότι ξεκινάει κάποιος ηθοποιός για να υπηρετήσει την τέχνη ή σαν ιεραποστολή».

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριζε πως δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του. «Θέλω να μένω με μια ωραία εικόνα για τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι έχω μια άλφα εμφάνιση και μια άλφα υποκριτική και όταν πηγαίνω και τα βλέπω, επειδή είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου, λέω ‘Παναγία μου, τι ήθελα και το είδα’».

Παράλληλα, ο κ. Λιγνάδης παραδεχόταν πως κυνηγάει το άπιαστο, ενώ τόνιζε ότι οι κριτικές τον επηρεάζουν «και πολλές φορές με πειράζουν κιόλας».

Ερωτηθείς, δε, γιατί ποιο είναι το όνειρό του, απαντούσε πως στόχος του είναι «να τα βρω με τον εαυτό μου και να ερωτευτώ. Για να μην ερωτεύεσαι σημαίνει ότι είσαι πιο κλειστός και δύσκολος. Θέλω να ερωτευτώ ένα πρόσωπο για το οποίο θα καθίσω ένα βράδυ να γράψω πέντε ποιήματα».

Δείτε τη συνέντευξή του

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr