Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό: Νοικιάζουν διαμερίσματα για να οργανώσουν κορονοπάρτι
Μέτρα για την αποτροπή της ενοικίασης διαμερισμάτων για κορονοπάρτι παίρνουν οι ιδιοκτήτες και μεσίτες βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Μέτρα για την αποτροπή της ενοικίασης διαμερισμάτων για κορονοπάρτι παίρνουν οι ιδιοκτήτες και μεσίτες βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ άλλωστε δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που νεαρά άτομα νοικιάζουν για μία ημέρα, διαμερίσματα στο κέντρο και στα περίχωρα των μεγάλων πόλεων, όμως από πίσω βρίσκονται ολόκληρες παρέες που έχουν σκοπό να διοργανώσουν πάρτι, παρά τα μέτρα για τον κοροναϊό.
Οι νεαροί νοικιάζουν εύκολα ακόμα και από το κινητό τους τηλέφωνο το διαμέρισμα που επιθυμούν και στη συνέχεια ειδοποιούν τους φίλους τους.
- Αποκαθίσταται ο φωτισμός στον δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία Παλαιοχώρας
- Ρένα Δούρου: Ανάγκη για επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
- Αλεξάνδρου κι Ελληνίδου στη Μύκονο – Θα παντρευτούν στο νησί των ανέμων;
- Μοντέλο ΑΙ της Wall Street ερμηνεύει τους χρησμούς του προέδρου της FED
- Τραμπ: Μπορεί να βγει από το αδιέξοδο του πολέμου στο Ιράν; Για φαύλο κύκλο και μνήμες Βιετνάμ μιλούν στις ΗΠΑ
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Καταγγελία για «επίθεση Πλακιά με κλωτσιές» κατά του κατηγορούμενου Στουρνάρα
- Θρίλερ στην Κυψέλη: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας σε βαλίτσα – Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή
- Τη νέα εγκατάσταση αφαλάτωσης στην Αμοργό εγκαινίασε ο Κικίλιας: «Ενισχύουμε τις υποδομές των νησιών μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)














































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442