Δέσποινα Καμπούρη : «Έχω δεχτεί bullying – Δεν επιτρέπεται να γυρνάς από τη δουλειά σου και να κλαις»
«Έχω ζήσει το εργασιακό bullying που νομίζω πως οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε βιώσει σε κάποια στιγμή της ζωής μας»
Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει δεχτεί, όπως οι περισσότεροι, bullying στον χώρο της δουλειάς της.
«Έχω ζήσει το εργασιακό bullying που νομίζω πως οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε βιώσει σε κάποια στιγμή της ζωής μας. Όχι, όμως, από άνδρες» εξήγησε.
«Δημόσια δεν χρειάστηκε να το πω ποτέ γιατί κατάφερα να το λύσω και είχα τη δυνατότητα να παραιτηθώ για να μην υπομένω άλλο το μένος άλλων ανθρώπων. Ευτυχώς κατάφερα εκείνη την περίοδο να επιβιώσω και χωρίς αυτή τη δουλειά. Ήμουν σε ένα περιβάλλον τοξικό για εμένα» συμπλήρωσε.
«Δεν επιτρέπεται να γυρνάς στο σπίτι μετά τη δουλειά σου και να κλαις, να στενοχωριέσαι και να αναρωτιέσαι τι δεν κάνω καλά» κατέληξε.
Δείτε την εξομολόγησή της:
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα


