Ο Γιώργος Γαρνάβος μοιράστηκε τη δική του εμπειρία όταν ήρθε αντιμέτωπος με σεξουαλικό εκβιασμό

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα οι αποκαλύψεις για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο της Τέχνης.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα των ημερών, ο ηθοποιός Γιώργος Γαρνάβος σημείωσε ότι εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι έπρεπε να ασχοληθούμε με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο.

«Βρίσκομαι εδώ γιατί ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι πρέπει να ασχοληθούμε με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο και το τι συμβαίνει σε ένα μεγάλο μέρος του θεάτρου. Ευτυχώς όχι σε όλο το θέατρο. Ευτυχώς υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο κομμάτι που το χειρίζονται 4-5 παρέες που πρέπει να προσέχεις. Δεν είναι θεσμικός ο ρόλος μου, είναι ο ρόλος του ηθοποιού που υποστηρίζω το MeToo, το Είμαστε όλοι Μαζί» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής του ο ηθοποιός Γιώργος Γαρνάβος.

«Δεν θέλω να καταδικάσω, ούτε να υποθάλψω κανέναν. Δεν θέλω να πω ονόματα» ανέφερε στον Alpha.

Σκηνοθέτης εξυμνούσε την παιδοφιλία

Ο Γιώργος Γαρνάβος στην συνέντευξη που παραχώρησε επιβεβαίωσε μια παλιότερη δήλωση που είχε κάνει πως έχει δεχθεί και ο ίδιος σεξουαλική παρενόχληση αφού υπήρξε σκηνοθέτης που τον κλείδωσε στο καμαρίνι του για να μείνουν μόνοι με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά.

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Γαρνάβος εξομολογήθηκε πως υπήρξε σεξουαλικός εκβιασμός από μεγάλο όνομα του χώρου στον οποίο δεν ενέδωσε με αποτέλεσμα να του κλείσουν πόρτες.

«Έχω ενδείξεις ότι ενήργησε ώστε να μην πάρω πολλές δουλειές στο χώρο. Και αυτό συμβαίνει σε πολλούς και πολλές» συμπλήρωσε ο Γιώργος Γαρνάβος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Γαρνάβος επιβεβαίωσε ότι υπήρχε σκηνοθέτης που εξυμνούσε την παιδοφιλία. «Αυτό που άκουσα τότε, ήμουν και νέος, θεώρησα ότι ήταν αστείο ή κάτι άλλο και δεν κατάλαβα. Με την πάροδο του χρόνου ίσως κατάλαβα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δε θέλω να κατονομάσω», λέει.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr