Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμβόλιο : Το Μπαχρέιν έγινε η πρώτη χώρα που ενέκρινε το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Εμβόλιο : Το Μπαχρέιν έγινε η πρώτη χώρα που ενέκρινε το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Το Μπαχρέιν είναι η πρώτη χώρα που ενέκρινε το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson για κατεπείγουσα χρήση

Το Μπαχρέιν έγινε σήμερα η πρώτη χώρα που ενέκρινε το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson για κατεπείγουσα χρήση, ανακοίνωσε η εθνική ρυθμιστική αρχή (NHRA).

Η μικρή χώρα του Κόλπου προσφέρει ήδη στους πολίτες της και τους μόνιμους κατοίκους τέσσερα εμβόλια δωρεάν: το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, ένα που παρασκευάζεται από τον κινεζικό κρατικό κολοσσό Sinopharm, το εμβόλιο των AstraZeneca/Οξφόρδης και το ρωσικό Sputnik V.

Η NHRA ανέφερε στην ανακοίνωσή της ότι το εμβόλιο της J&J προορίζεται για τα άτομα εκείνα που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν επιπλοκές από την Covid-19, όπως είναι οι ηλικιωμένα και οι πάσχοντες από χρόνια νοσήματα. Προκειμένου να ληφθεί η απόφαση, ελήφθησαν υπόψη όλα τα έγγραφα που υπέβαλε η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων και των αποτελεσμάτων από τις κλινικές δοκιμές, εξήγησε η διευθύνουσα σύμβουλος της υπηρεσίας, Μαριάμ Αλ Τζαλάχμα.

Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ανέφερε την Δευτέρα ότι το εμβόλιο της J&J φαίνεται πως είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την έγκρισή του στις ΗΠΑ, ενδεχομένως ακόμη και εντός αυτής της εβδομάδας.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024