Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-75: Συγκλόνισε ο Θρύλος αλλά…

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-75: Συγκλόνισε ο Θρύλος αλλά…

Ο Ολυμπιακός ήταν τρομερός στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέφοντας από το -25, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τέλος, χάνοντας 74-75 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός ήταν τρομερός στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέφοντας από το -25, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τέλος, χάνοντας 74-75 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παρότι ξεκίνησαν πολύ άσχημα την αναμέτρηση, στο δεύτερο μέρος… ξύπνησαν τους εφιάλτες των Ρώσων από τις τόσες ανατροπές εναντίον τους, πέρασαν μπροστά στο σκορ, πήγαν το παιχνίδι στην τελευταία επίθεση, όμως ο Πρίντεζης δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν για έκτη συνεχόμενη φορά στη Euroleague, δείχνοντας δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα στο παρκέ. Την κάκιστη εικόνα στα πρώτα 20′ και το μέταλλο της ομάδας που αρνείται να χάσει στα υπόλοιπα 20′.

Κορυφαίος για τους Πειραιώτες ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ με 24 πόντους, ο οποίος με δικά του συνεχόμενα καλάθια και την τρομερή ενέργεια που έβγαλε, παρέσυρε και τους υπόλοιπους ώστε να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή που όμως δεν ολοκληρώθηκε. Για το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Μάικ Τζέιμς με 15 πόντους.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε άσχημα την αναμέτρηση, επιτρέποντας στην ΤΣΣΚΑ να επιβάλλει τον ρυθμό της και πάρει γρήγορα ένα σημαντικό προβάδισμα το οποίο όσο περνούσε η ώρα το διέυρυνε, με τους ερυθρόλευκους να μην μπορούν να ακολουθήσουν και να δέχονται πάρα πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό.

Η εικόνα δεν άλλαξε στη δεύτερη περίοδο και η φτωχή συγκομιδή των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα στην επίθεση, σε συνδυασμό με τα παιδικά λάθη έδωσαν την άνεση στους Ρώσους να διατηρούν τη διαφορά και εν τέλει να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μπροστά, με το ταμπλό να δείχνει 26-44.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, παίζοντας πολύ πιο σκληρά και με μεγαλύτερη υπομονή στην επίθεση, κάτι που του επέτρεψε να πλησιάσει αρκετά και σε κάποια στιγμή να κατεβάσει τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους.

Η τελευταία περίοδος ήταν ένα πραγματικό θρίλερ, με τους ερυθρόλευκους να ξυπνάνε τους εφιάλτες στην ΤΣΣΚΑ οι οποία δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να σταματήσει τα πολλά λάθη, αλλά και τις πολλές χαμένες βολές.

Το ματς όπως ήταν λογικό κρίθηκε στις τελευταίες φάσεις, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να περνά μπροστά στο σκορ 74-73, αλλά τον Σπανούλη να κάνει φάουλ δίνοντας τρεις βολές στον Τζέιμς.

Ο Αμερικανός πέτυχε δύο από τις τρεις και στην τελευταία επίθεση για τους Πειραιώτες με 5″ να απομένουν στο ρολόι, ο Πρίντεζης δεν μπόρεσε να θυμίσει Κωνσταντινούπολη και να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό με το 75-74 να είναι το τελικό σκορ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024