Ακολουθεί τη ροή του ποταμού Yangtze, σε μεγάλο μέρος της, μεταξύ 5 έως 50 μιλίων (8 έως 80 χιλιόμετρα) στα νότια του

Η κατασκευή της γέφυρας Danyang – Kunshan διήρκεσε τέσσερα χρόνια, χρησιμοποιώντας εργατικό δυναμικό τόσο ισχυρό όσο 10 χιλιάδες άτομα και πόρους που έφτασαν το κόστος των 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Έσπασε» τα ρεκόρ

Σύμφωνα με το historyofbridges.com, η ίδια η γέφυρα ολοκληρώθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2010, το μεγάλο άνοιγμα έγινε τον Ιούνιο του 2011 όταν επιτράπηκε η πρώτη δημόσια συγκοινωνία στη γέφυρα.

Στην τελική της μορφή, έχει μήκος 164,8 χιλιόμετρα, έχει έκταση 260 πόδια και μέσο ύψος από το έδαφος περίπου 100 ποδιών (31 μέτρα).

Τη στιγμή της τελετής ολοκλήρωσης, έσπασε εύκολα τα ρεκόρ όλων των άλλων γεφυρών, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης γέφυρας νερού στη Λουιζιάνα (Causeway Lake Pontchartrain μήκους 24 μιλίων).

Ακολουθεί τη ροή του ποταμού Yangtze, σε μεγάλο μέρος της, μεταξύ 5 έως 50 μιλίων (8 έως 80 χιλιόμετρα) στα νότια του.

Ενώ ολόκληρο το σιδηροδρομικό δίκτυο εκτείνεται σε αυτό το εντυπωσιακό μέγεθος, η γέφυρα Danyang – Kunshan είναι επίσης γνωστή για τα μεμονωμένα μέρη της που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους που ζουν στις κατοικημένες περιοχές που καλύπτονται από τη γέφυρα (πόλεις της Σαγκάη, Kushan, Suzhou, Wuxi , Changzhou, Zhenjiang και Nanjing).

Φώτο

View this post on Instagram

A post shared by Bumtv_1 (@bumtv_1)

View this post on Instagram

A post shared by @tech.styles

View this post on Instagram

A post shared by Bumtv_1 (@bumtv_1)

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr