Μιλώντας στο MEGA, ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέρθηκε στη μαραθώνια απολογία του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, κάνοντας λόγο για πλήρη αποδόμηση του κατηγορητηρίου εναντίον του

Τη βεβαιότητά του ότι ο εντολέας του, Δημήτρης Λιγνάδης, θα αθωωθεί στο δικαστήριο εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στο MEGA, ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέρθηκε στη μαραθώνια απολογία του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, κάνοντας λόγο για πλήρη αποδόμηση του κατηγορητηρίου εναντίον του.

Παράλληλα, επισήμανε ότι με τα στοιχεία που έχουν προκύψει και βρίσκονται στο υπόμνημα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, «κατακρημνίζεται οποιαδήποτε αμφιβολία και για τις δύο πράξεις» για τις οποίες κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Και στις δυο περιπτώσεις μάλιστα, υποστήριξε πως υπάρχουν στοιχεία, όπως εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο σκηνοθέτης δεν βρισκόταν στο μέρος που τον τοποθετούν.

Ενδεχόμενη προφυλάκιση

Ερωτηθείς για την πιθανότητα προφυλάκισης του σκηνοθέτη απάντησε ότι «κανείς δεν μπορεί να μπει στην σκέψη των δικαστών και των εισαγγελέων», καθώς «η δικαστική απόφαση είναι σαν την εγκυμοσύνη παλιά, που δεν υπήρχε υπέρηχος».

Αφού ανέφερε δε ότι, αν και δεν μπορεί να κάνει κάποια πρόβλεψη, θα είναι άδικο με τέτοια στοιχεία να προφυλακιστεί, κατέληξε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αθωωθεί στο δικαστήριο».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr