Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νίκος Καραχάλιος στη γραμμή Βαξεβάνη με άθλια υπονοούμενα κατά Μητσοτάκη

Ο Νίκος Καραχάλιος στη γραμμή Βαξεβάνη με άθλια υπονοούμενα κατά Μητσοτάκη

Αθλια επίθεση με υπονοούμενα ίδια με αυτά που «έστησε» ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Βαξεβάνη, και από τον πρώην σύμβουλο του Κ. Καραμανλή

Ενας άθλιος «συνασπισμός» έξαλλων εκδοτών, ακραίων λαϊκιστών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αποτυχημένων πολιτευτών και πικραμένων πρώην στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, έχει στηθεί γύρω από την υπόθεση Λιγνάδη.

Και τελικά, η «γραμμή» που δίνεται από τα… ισόγεια της Κουμουνδούρου, στα υπόγεια της πολιτικής ζωής του τόπου, δεν αφορούν μόνο τους γνωστούς «φίλους» του ΣΥΡΙΖΑ.

Η προπαγάνδα και η λάσπη που εκτόξευσαν πρώτοι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο λατρεμένος εκδότης του Αλέξη Τσίπρα, ο Κώστας Βαξεβάνης, αφήνοντας υπονοούμενα για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, φαίνεται ότι έχει πολύ βάθος.

Δεν αρκούσε δηλαδή η κίτρινη δημοσιογραφία του εκδότη των βοσκοτόπων που με tweet του υπονόησε ότι ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ασυνόδευτα παιδιά, επομένως έχει σχέση με κυκλώματα παιδεραστίας.

Επρεπε να βρεθεί και κάποιος από τον… δεξιό χώρο για να γράψει κι αυτός μια σελίδα στο «Μακελειό» του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο βλέπουμε μέρες τώρα να είναι σε εξέλιξη.

Ο Νίκος Καραχάλιος, λοιπόν, πρώην σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αποφάσισε κι αυτός να υιοθετήσει τα άθλια υπονοούμενα της «βαξεβανικής» δημοσιογραφίας, και να πάρει μάλιστα και τα εύσημα από τον εκδότη του Documento.

Κι όχι μόνο. Και από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος ανάρτησε το δημοσίευμα από το Documento, και ένα άθλιο post έκανε υπαινιγμούς για τον πρωθυπουργό και συνεργάτες του όπως η κ. Αγαπηδάκη.

Σε συνέντευξη που έδωσε (άραγε πώς «ξεθάφτηκε» από κάποιο μέσο;) στο ράδιο 9,84 της Κρήτης ο Καραχάλιος αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Μητσοτάκης διάλεξε να πάρει στο γραφείο του τις αρμοδιότητες της ΕΥΠ και των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Αυτή την αρμοδιότητα για τα ασυνόδευτα παιδιά την πήρε απευθείας ο κ. Μητσοτάκης στο γραφείο του. Ξέρετε ποιές είναι οι δύο αρμοδιότητες που έχει ο κ. Μητσοτάκης απευθείας από τις εκατοντάδες που έχει η κυβέρνηση; Την ΕΥΠ που και εδώ τίθεται ζήτημα Δημοκρατίας και την υπόθεση των μεταναστών. Έφτιαξε ειδική γραμματεία κάτω από τον κ. Σκέρτζο που είναι το δεξί του χέρι και έβαλε την κυρία Ειρήνη Αγαπιδάκη, φίλη Δοξιάδη και Λιγνάδη να είναι υπεύθυνη».

Γιατί ποινικοποιούνται οι φιλίες τον ρωτάει ο δημοσιογράφος.

«Οι δομές αυτές φέρεται ότι παίρνανε τα παιδιά τα πηγαίναν στο θέατρο, για να τους κάνει μαθήματα θεατρικής παιδείας κατά παρέκκλιση ο κ. Λιγνάδης» τονίζει ο τέως σύμβουλος του κ. Καραμανλή.

Άρα κατά τη γνώμη σας αφού δεν ποινικοποιούνται οι φιλίες, υπάρχει κύκλωμα, αυτό λέτε, επιμένει ο δημοσιογράφος.

Και ο κ. Καραχάλιος απαντάει: «Εγώ βάζω το ερώτημα αν πρέπει να εξεταστεί, αλλά επειδή με ρωτήσατε για την ευθύνη, σαφέστατα έχει την πολιτική ευθύνη. Θα μπορούσε να πάρει στο γραφείο του, νομίζω το είχε κάνει ο κ. Τσίπρας, το ζήτημα των επενδύσεων. Θα μπορούσε να πάρει στο γραφείο, νομίζω το είχε κάνει ο κ. Κώστας Καραμανλής, το ζήτημα ευρύτερα του Πολιτισμού, γιατί τότε είχαμε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα μπορούσε να πάρει στο γραφείο του το θέμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, νομίζω το είχε κάνει ο Λ. Παπαδήμος, γιατί η προτεραιότητα ήταν τότε το θέμα του Μνημονίου και των δημοσίων εξόδων.  Ο κ. Μητσοτάκης γιατί διαλέγει την ΕΥΠ δεν υπάρχουν αρμόδιοι φορείς; Ο κ. Μητσοτάκης γιατί διαλέγει τα ασυνόδευτα; Από τις εκατοντάδες δραστηριότητες που έχει το ελληνικό κράτος αυτές ήταν οι προτεραιότητες; Εχουμε έλεγχο της πληροφορίας και έλεγχο των ασυνόδευτων; Αν λοιπόν αυτός ήθελε να έχει έλεγχο των ασυνόδευτων η πολιτική του ευθύνη είναι υπέρμετρη για τα συγκεκριμένα θέματα. Εγώ αυτό λέω».

Μετά από τις αναφορές ενός πρώην συμβούλου του κ. Καραμανλή, γίνεται φανερό ότι πρόκειται για «ενορχήστρωση» μιας γκεμπελικής επιχείρησης που στόχο έχει να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα κι ακόμη κι αν αυτή δεν κολλήσει, να μείνει ό,τι είναι να μείνει.

Ο

Γίνεται δε λίγες ώρες πριν από την σύγκρουση που θα έχουν στη Βουλή οι κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα συνταρακτικά αποκαλύπτονται στη χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Και είναι περισσότερο από σίγουρο ότι εκεί στην Κουμουνδούρου έχουν αποφασίσει να τραβήξουν το χαρτί της αθλιότητας και της στοχοποίησης του πρωθυπουργού και της ΝΔ, συνδέοντάς τους με κυκλώματα παιδεραστίας κι εκμεταλλευόμενοι πολιτικά την υπόθεση Λιγνάδη.

Αν και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ή να ισχυριστεί ότι ο Νίκος Καραχάλιος είναι «βαλτός» από το πολιτικό – εκδοτικό μέτωπο που έχει δημιουργηθεί, η ουσία είναι ότι η λάσπη παίρνει άλλη διάσταση.

Ποιος είναι ο Καραχάλιος;

Ο Καραχάλιος, για όσους δεν το θυμούνται, ήταν ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κι έτρεξε ο ίδιος την προεκλογική καμπάνια για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Η δεινή ήττα του κ. Μεϊμαράκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον απομάκρυνε από το χώρο δράσης κοντά στη Νέα Δημοκρατία και ακολούθησε το δικό του δρόμο.

Πάντα, όμως, έχει να λέει έναν…. κακό λόγο για τον Μητσοτάκη και μάλιστα επιχειρώντας πολλές φορές να εμφανιστεί ως «καραμανλικός», για ευνόητους λόγους. Και δεν παραλείπει να τα λέει… φωναχτά στα μπαράκια του Κολωνακίου και της Μυκόνου, περιμένοντας ίσως να ηγηθεί του… αντιμητσοτακικού μετώπου εντός της ΝΔ.

Όμως, το να… πάθει Βαξεβάνη και ο Καραχάλιος δείχνει αν μη τι άλλο ότι η πολιτική κριτική στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο Λιγνάδη θα έχει χαρακτηριστικά λασπομαχίας. Με αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος στήνει την φωτιά με τη βοήθεια των «εντιμότατων φίλων του» και ως νέος Νέρωνας παρακολουθεί να καίγεται η Ρώμη

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024