Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιαννόπουλος: Τους βιαστές να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ

Γιαννόπουλος: Τους βιαστές να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ

«Τους αρρώστους να τους δει κάποιος γιατρός και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και τους στείλει στο Ανάπλι, στο Γεντί Κουλέ» δήλωσε ο ηθοποιός

Για το σάλο που έχει ξεσπάσει στον χώρο του θεάτρου σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, «στις απάνθρωπες συμπεριφορές, τα κακά παιδιά, τα κωλόπαιδα, να πάνε στα σπίτια τους, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει σαν την ήρα από το σιτάρι και να αφήσουν το σιτάρι μόνο του να γίνει αλεύρι, άμυλο για να θρέψει τον κόσμο. Τους αρρώστους να τους δει κάποιος γιατρός και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και τους στείλει στο Ανάπλι, στο Γεντί Κουλέ».

Όπως υποστήριξε ο κ. Γιαννόπουλος, δεν έχει δουλέψει με κανέναν από τους καταγγελλόμενους, στους οποίους, τόνισε δόθηκε υπεραξία από τους δημοσιογράφους και το σύστημα.

«Το θέατρο δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, ανήκει στον Διόνυσο, στον Αισχύλο, το Σοφοκλή και τον Ευριπίδη», σχολίασε και πρόσθεσε πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσουν οι κλίκες και να δουλέψει ομαλά ο χώρος του θεάτρου.

«Πολλή υπεραξία τους δώσαμε, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», κατέληξε.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024