Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Λιγνάδη : Οργισμένη απάντηση της 40χρονης στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Υπόθεση Λιγνάδη : Οργισμένη απάντηση της 40χρονης στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Σε «δολοφονία χαρακτήρων» και «ακραία ομοφοβικών σεξιστικών και οπισθοδρομικών απόψεων» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, μέσω της συνηγόρου της Χρύσας Παπαδοπούλου, η μάρτυρας «κλειδί» που κατέθεσε λίγες ώρες πριν συλληφθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης και ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο για να οδηγηθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη

Σε «δολοφονία χαρακτήρων» και «ακραία ομοφοβικών σεξιστικών και οπισθοδρομικών απόψεων» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, μέσω της συνηγόρου της Χρύσας Παπαδοπούλου, η μάρτυρας «κλειδί» που κατέθεσε λίγες ώρες πριν συλληφθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης και ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο για να οδηγηθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Πρόκειται για μια απάντηση, χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά, στον Αλέξη Κούγια και στις δηλώσεις του περί «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων».

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Η παλαιομοδίτικη τακτική της «δολοφονίας χαρακτήρων» και της επίρριψης ευθυνών στα θύματα είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να στραφεί η προσοχή μακριά από την ουσία αυτή της υπόθεσης και να υποβιβαστεί αυτή σε θέαμα της κλειδαρότρυπας. Μέσω ακραία ομοφοβικών, σεξιστικών και οπισθοδρομικών απόψεων απευθύνονται στην κοινωνία της Ελλάδας του 1960. Αλλά, δυστυχώς για αυτούς, είμαστε στο 2021 και η προσπάθειά τους να σιγήσουν οι φωνές των επιζώντων σεξουαλικής βίας και των μαρτύρων θα αποτύχει. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής όμως, θίγεται βάναυσα η αλήθεια, η τιμή και η υπόληψη της εντολέως μου, όταν διαδίδονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, εφημερίδες, στο διαδίκτυο συκοφαντικά ή/και δυσφημιστικά γεγονότα για την ίδια, την προσωπική της ζωή και αυτή των οικείων της, γεγονός για το οποίο επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024