Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόρτνεϊ Κοξ : Δείχνει το καθημερινό μακιγιάζ της σε πέντε μόλις λεπτά

Κόρτνεϊ Κοξ : Δείχνει το καθημερινό μακιγιάζ της σε πέντε μόλις λεπτά

«Μιας και καταλήγω πάντα να καθυστερώ, ήθελα να μάθω πώς να κάνω το μακιγιάζ μου σωστά, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά και μόνο με δέκα καλλυντικά», ξεκινάει να λέει στο make up tutorial που έχει δημιουργήσει στο Instagram η Κόρτνεϊ Κοξ

«Μιας και καταλήγω πάντα να καθυστερώ, ήθελα να μάθω πώς να κάνω το μακιγιάζ μου σωστά, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά και μόνο με δέκα καλλυντικά», ξεκινάει να λέει στο make up tutorial που έχει δημιουργήσει στο Instagram η Κόρτνεϊ Κοξ.

Τα items που χρησιμοποιεί; Τα έχουμε όλες στο νεσεσέρ μας: concealer και foundation, πινέλα, μολύβι ματιών, κρεμώδες ρουζ, ψαλίδι βλεφαρίδων, μάσκαρα και rice papers.

  1. Δέρμα

Ξεκινά εφαρμόζοντας ένα κονσίλερ και το make up, το οποίο αναμιγνύει στο πίσω μέρος του χεριού της. Με ένα πινέλο απλώνει κονσίλερ από την Rare Beauty, τη μάρκα ομορφιάς της Selena Gomez. Το βάζει μόνο σε ζώνες που το χρειάζονται, όπως σακούλες κάτω από τα μάτια, κόκκινες κηλίδες, γύρω από τα χείλη κ.λπ.

  1. Ρουζ

Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ένα κρεμώδες ρουζ από τη Stila Cosmetics και το εφαρμόζει στα μάγουλα, τα ζυγωματικά, το μέτωπο και τη μύτη της.

  1. Μολύβι ματιών

Συνεχίζει με ένα καφέ μολύβι από τον Tom Ford, δίνοντας έμφαση τα μάτια της. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ένα ελαφρύτερο καφέ μολύβι από το NYX στις κάτω βλεφαρίδες και αναμειγνύεται με ένα πινέλο από το Koh Gendo.

  1. Βλεφαρίδες

Τελειώνει το μακιγιάζ της μαζεύοντας τις βλεφαρίδες της με το μπικουτί Shiseido, και στη συνέχεια χρησιμοποιεί την αγαπημένη της μάσκαρα Marc Jacobs.

  1. Το τελικό touch

Το τελευταίο βήμα της ρουτίνας ομορφιάς της: χαρτιά ρυζιού από το Palladio Beauty, για να μαλακώσει το δέρμα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024