Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Λιγνάδη : Ένταση on air μεταξύ Κούγια και Τσιμτσιλή

Υπόθεση Λιγνάδη : Ένταση on air μεταξύ Κούγια και Τσιμτσιλή

«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; » είπε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, στην κ. Τσιμτσιλή

Έντονα διαπληκτίστηκαν στον αέρα της εκπομπής Happy Day, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Αλέξης Κούγιας.

Αρχικά ο συνήγορος υπεράσπισης του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη  ανέφερε: «Δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Θα την παραλάβω στις 10 και μισή, θα τη μελετήσω και θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για τα στοιχεία πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω επικοινωνήσει και έχω μόνο την άποψη του κυρίου Λιγνάδη. Έχω την άποψη για τους δυο φερόμενους ως βιασθέντες και για τη φερόμενη ως σημαντική μάρτυρα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον Αλέξη Κούγια: «Ο ίδιος αμφισβητεί τις μαρτυρίες; Εσείς με την εμπειρία που έχετε θεωρείτε πιθανόν να συνεννοήθηκαν διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους για διαφορετικά περιστατικά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να τον διασύρουν;».

Ο ποινικολόγος απάντησε λέγοντας ότι : «Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση.Ο κύριος Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος».

Η ένταση

Σε αυτό το σημείο η παρουσιάστρια, αφού ζήτησε συγγνώμη που παρεμβαίνει στο λόγο του θέλησε να του κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Τότε ο κ. Κούγιας φανερά ενοχλημένος,  είπε: «Παρεμβαίνετε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι ωραίο να μιλάτε, όταν μιλάει κάποιος συνομιλητής σας. Με διακόπτετε» και εξακολούθησε να μιλάει για την υπόθεση.

«Αν είναι αλήθεια αυτά που μου είπε, τότε όταν η υπόθεση φθάσει στα δικαστήρια θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια» είπε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε: «Η θέση μου είναι απόλυτη. Ο Λιγνάδης είναι στη μυλόπετρα γιατί στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση».

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας, αναφέρθηκε στους μηνυτές του, λέγοντας ότι εμφανίστηκαν με τα αρχικά των ονομάτων τους στα ΜΜΕ και «κονιορτοποιούν τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με αυτόν τον τρόπο».

Η παρουσιάστρια του Happy Day παρενέβη λέγοντάς του πως αυτό συμβαίνει για λόγους προσωπικών δεδομένων.

«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Λιγνάδη. Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να μπω στο δικαστήριο, είναι 9 η ώρα, θα τα ξαναπούμε» απάντησε ο κ. Κούγιας και πριν προλάβει να τον ρωτήσει κάτι άλλο, της έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024