Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πελώνη : Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τον οχετό των κουκουλοφόρων του διαδικτύου

Πελώνη : Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τον οχετό των κουκουλοφόρων του διαδικτύου

«Η συζήτηση αυτή έχει νόημα και έχει νόημα να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας και να πει αν αποκηρύσσει όλα αυτά, αν συμφωνεί με το hashtag "ΝΔ_παιδεραστές" και να τοποθετηθεί για όλα αυτά στη βουλή» ανέφερε η κα Πελώνη

Να πάρει θέση κάλεσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη τον Αλέξη Τσίπρα για τον «οχετό μηνυμάτων από κουκουλοφόρους του διαδικτύου» που ταυτίζουν τη ΝΔ με τη παιδεραστία και τους παιδεραστές.

Κατήφορος χυδαιότητας

«Βρισκόμαστε σε μια ευαίσθητη κοινωνική στιγμή» τόνισε η κα Πελώνη εξηγώντας τους λόγους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε τη συζήτηση στη Βουλή την Πέμπτη και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς η αντιπολίτευση, ένα μέρος της ανιτπολίτευσης επιλέγει να σύρει στο βούρκο την πολιτική αντιπαράθεση. Είδαμε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιλέγουν τον κατήφορο της χυδαιότητας. Είδαμε έναν οχετό μηνυμάτων από κουκουλοφόρους του διαδικτύου.

»Η συζήτηση αυτή έχει νόημα και έχει νόημα να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας και να πει αν αποκηρύσσει όλα αυτά, αν συμφωνεί με το hashtag «ΝΔ_παιδεραστές» και να τοποθετηθεί για όλα αυτά στη βουλή».

Τείχος

Παράλληλα η Αριστοτελία Πελώνη κάλεσε και «τα υπόλοιπα κόμματα να τοποθετηθούν αν αυτό είναι το επίπεδο του δημοσίου διαλόγου που θέλουμε, αν συμφωνούν με μια επάνοδο στον κατήφορο αυτό που θυμίζει τα αντιμνημονιακά χρόνια, κρεμάλες και συνολική ισοπέδωση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απαντήσουν τα κόμματα αν έχουμε ή όχι δημοκρατική υποχρέωση να ορθώσουμε ένα τείχος και ένα ανάστημα απέναντι σ’ αυτό τον κατήφορο».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024