Απεργία δίψας ξεκίνησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, Έκτορας.
Σημειώνεται ότι ο καταδικασθείς της 17 Νοέμβρη βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας λόγω της απεργίας πείνας που έχει ξεκινήσει από τις 8 Ιανουαρίου με την κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύει συνεχώς.
Ο 62χρονος «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη διεκδικεί τη μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πάντως, το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί σειρά παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων από άτομα που εκφράζουν στήριξη προς το πρόσωπό του, με τελευταία αυτή στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας