Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ρεάλ είχε βρεθεί μια… ανάσα από τον Χάαλαντ

Η Ρεάλ είχε βρεθεί μια… ανάσα από τον Χάαλαντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, όμως τελευταία στιγμή πάρθηκε η απόφαση να μην προχωρήσει με την περίπτωση του.

Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» θα μπορούσε να είχε κάνει δικό της τον Χάαλαντ, όμως τελικά δεν προχώρησε με την απόκτησή του.

Ο Νορβηγός άσος πριν πάει στη Σάλτσμπουργκ και στη συνέχεια στη Ντόρτμουντ, ήταν παίκτης της Μόλντε. Το τμήμα σκάουτινγκ των «μερένχες» τον είχε εντοπίσει και παρακολουθούσε πολύ στενά την πορεία του.

Το 2019 η ισπανική ομάδα ετοιμαζόταν να καταθέσει πρόταση στη Σουηδική ομάδα ώστε να τον φέρει στην Μαδρίτη, όμως τελευταία στιγμή απέσυρε το ενδιαφέρον της και αντί του Νορβηγού επιθετικού έφτασε στην απόκτηση των Βινίσιους, Ροντρίγκο και Καρβάλιο.

Έτσι χάθηκε η ευκαιρία για τους Μαδριλένους να τον κάνουν δικό τους, με το κόστος της μεταγραφής του τότε να φτάνει μόλις στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον, η Ρεάλ θα κληθεί να καταβάλλει το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ αν θέλει να τον κάνει δικό της.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024