Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολη νίκη για την Λάτσιο (1-0)

Δύσκολη νίκη για την Λάτσιο (1-0)

Το γκολ του Λουίς Αλμπέρτο ήταν αρκετό για τη Λάτσιο, με τους «αετούς» να επικρατούν με 1-0 της Σαμπντόρια και να ανεβαίνουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ωστόσο δύο περισσότερα παιχνίδια από τη Γιουβέντους…

Ένα και να… καιεί για τη Λάτσιο, που επικράτησε με 1-0 της Σαμπντόρια. Η ομάδα του Ιντζάγκι δεν πάτησε το πόδι στο γκάζι και με το γκολ του Λουίς Αλμπέρτο στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να κάνει το καθήκον της και να ανέβει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στην 5η θέση τη Γιουβέντους η οποία ωστόσο έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι «λατσιάλοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και με το «τρίποντο» αυτό μπορούν να πιστεύουν ακόμη για το… σεντόνι.

Στο 13ο λεπτό ο Ρέινα προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Κουαλιαρέλα, έχασε την μπάλα αλλά πρόλαβε στο τέλος τον Ιταλό φορ, ενώ στο 22’ ο Οντέρο έβγαλε σε κόρνερ μετά από σουτ του Λουίς Αλμπέρτο. Ο Ισπανός τελικά ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στη Λάτσιο και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0 στο 25ο λεπτό.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ιμόμπιλε βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Σαμπντόρια, Οντέρο, είπε «όχι» και τις δύο φορές.

Η Σαμπντόρια είχε μερικές καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κουαλιαρέλα και τον Γιάνκτο, ωστόσο ο Ρέινα κράτησε το μηδέν, με τη Λάτσιο να παίρνει ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο».

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Μουζάκιο, Ατσέρμπι, Πάτρικ, Λούλιτς (56’ Φαρές), Μάρουσιτς, Αλμπέρτο (64’ Μουρίκι), Λέιβα (64’ Εσκαλάντε), Σάβιτς, Κορέα (55’ Άκπα Άκπρο), Ιμόμπιλε (86′ Καϊσέδο)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Φεράρι, Κόλεϊ, Γιοσίντα (46′ Μπερεζίνσκι), Οτζέλο, Έκνταλ, Καντρέβα (81’ Τορεγκρόσα), Αντριέν Σίλβα, Ραμίρες (46′ Γιάνκτο), Κεϊτά Μπαλντέ (67’ Ντάμσγκααρντ), Κουαλιαρέλα

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024