Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της «φλΕΡΤ», την καινούρια αυτή εμπειρία, αλλά και για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου

H Nάντια Κοντογεώργη βρέθηκε στην παρέα των Roomies. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της «φλΕΡΤ», την καινούρια αυτή εμπειρία, αλλά και για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου.

Στην ερώτηση αν θα συνεχίσει την εκπομπή της και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η ηθοποιός δήλωσε πως αποφασίζει πάντα με το πώς βιώνει τις συνθήκες εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορεί να συζητήσει αυτή τη στιγμή για του χρόνου, οπότε δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θέλει να συνεχίσει την εκπομπή.

Αν θα συμμετείχε ποτέ στην παρουσίαση κάποιου ριάλιτι ή σε εκπομπές όπως το «Dancing with the Stars», η ηθοποιός απάντησε ότι τα ριάλιτι και οι εκπομπές ταλέντων απαιτούν μια άλλη ενέργεια την οποία δεν τη φέρει και στη ζωή της.

Μίλησε ακόμα για το φλερτ λέγοντας ότι αποτελεί ανταλλαγή ζωής που σε αναζωογονεί.

Η κουβέντα στράφηκε γύρω από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και η ηθοποιός υποστήριξε πως είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα όργανο από την πολιτεία στο οποίο θα μπορούν όλοι από όλους τους εργασιακούς χώρους να αποτανθούν ώστε να δημιουργηθούν υγιείς εργασιακές σχέσεις και μια υγιής κοινωνία.

«Να δημιουργηθεί το πλαίσιο ώστε να φωτιστούν όλοι οι χώροι» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr