Ένας 36χρονος, υπεύθυνος καφετέριας, συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή των Γιαννιτσών καθώς σύμφωνα με την αστυνομία εξυπηρετούσε τρεις πελάτες, παραβιάζοντας τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.
Στον 36χρονο βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος ενώ τα προβλεπόμενα πρόστιμα των 300 ευρώ επιβλήθηκαν στους τρεις πελάτες.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).