Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΕΔΔΗΕ : Επανήλθε το ρεύμα σε 98.000 νοικοκυριά - Λιγότερα από 1.000 παραμένουν χωρίς ρεύμα

ΔΕΔΔΗΕ : Επανήλθε το ρεύμα σε 98.000 νοικοκυριά – Λιγότερα από 1.000 παραμένουν χωρίς ρεύμα

Συνεχίζεται η μάχη για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης με τον ΔΕΔΔΗΕ να ανακοινώνει ότι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής επανήλθε το ρεύμα σε 98.000 νοικοκυριά και τα σπίτια χωρίς ρεύμα έχουν μειωθεί στα 1000.

Συνεχίζεται η μάχη για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης με τον ΔΕΔΔΗΕ να ανακοινώνει ότι μέχρι το βράδυ της Παρασκευής επανήλθε το ρεύμα σε 98.000 νοικοκυριά και τα σπίτια χωρίς ρεύμα έχουν μειωθεί στα 1000.

Οι εργασίες αποκατάστασης θα συνεχισθούν όλο το βράδυ ξεκαθαρίζει ο ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν και τα υπόλοιπα νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ρεύμα από τις αρχές της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στην Αττική ήταν 70.000.

Ωστόσο, η επιδιόρθωση βλαβών δεν κατευνάζει την οργή των πολιτών για τον τρόπο διαχείρισης της κακοκαιρίας, θέμα που έχει πυροδοτήσει και έντονες αντιδράσεις από την Αντιπολίτευση.

Την ίδια ώρα Δήμοι, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες έχουν αρχίσει να κινούνται και νομικά κατά ΔΕΔΔΗΕ και παντός υπευθύνου για την τραγική κατάσταση που αντιμετώπισαν.

Από την πλευρά του ο ΔΕΔΔΗΕ κατηγορεί τους Δήμους και το πινγκ – πονγκ ευθυνών μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης, ΔΕΔΔΗΕ, δασαρχείου και άλλων φορέων συνεχίζει να εκθέτει την κυβέρνηση, που ανήγγειλε θεσμικές πρωτοβουλίες και μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις.

Μεταξύ των μέτρων που θα ληφθούν είναι η υπογειοποίηση δικτύων, έργο που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα με χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024